Dokumentaarinen valokuvaus on minulle hetkien kauneuden ja ihmeellisyyden ikuistamista. Kuvaustilanteessa liikun äänettömästi, valppaana, hyvällä energialla, toiveitanne ja odotuksianne kuvaushetkistä kuunnelleena. Näytän maailman teille minun silmin. Jokainen hetki on kuvaamisen ja ikuistamisen arvoinen. Yhden henkilön, työporukan, yhteisen tärkeän päivän tai ainutlaatuisen saavutuksen dokumentointi, aina löytyy syy kuvata. Jokainen hetki on arvokas.

Asiakaskokemus Teemu Vesterinen

”Henriikalla on monipuolisesti silmää juuri sellaisiin kuviin, joita yritin häneltä toivoa epämääräisin sepustuksin plus toki lisäksi sellaisia, joita en osannut edes kuvitella.

Hän siis osaa ottaa upeita kuvia, mutta se tärkein asia onnistui myös hienosti; eli ihmiskontakti. Se, että osaa luoda hyvä ilmapiirin kuvattavan kanssa ja kyselee etukäteen paljon taustoja, nyhtää vastauksia kuvattavalta hellästi kiskoen ja kuvaustilanteessa tekee kuten on sovittu. Ne olivat eritoten vaikuttavan toimivia juttuja kun Lumoamo teki minun luomisprosessistani dokumentointia stand up -keikan yhteydessä.”