Yleinen

Lahjakortti pakataan kauniiseen pussiin ja pussi laitetaan tyylikkääseen lahjakassiin. Valmis annettavaksi.

Lahjoista ihanin!

Investointi rakkaasi hyvinvointiin.
Investointi, minkä arvo kasvaa hetki hetkeltä. Tämä kuvauselämys on matka omaan itseen, parhaimmillaan se vahvistaa itsetuntoa ja lisää onnellisuutta ja tyytyväisyyttä omaa itseen. Sanonkin asiakkailleni tapaamisessamme, että hyvää matkaa Jumalatar, nyt seikkailu alkaa!

Täältä löydät investointisi hinnan.

Jokaikinen lahjakortti minkä olen saanut toteuttaa on otettu suurella ilolla vastaan. Myös jännityksellä ja odottavaisin tuntein. Sensuelli boudoir-kuvaus on suuri asia kuvattavalle. Turvallinen tunne ja luottamuksen syntyminen on tärkeimpiä elementtejä tällä matkalla. Tiedän ja ymmärrän työni vaikutukset ja vastuun. Koen olevani etuoikeutettu saadessani kohdata näitä upeita ihmisiä sekä saadessani luoda heidän kehoistaan taidetta. Välillemme rakentuu nopeasti luottamussuhde mitä kunnioitan ja arvostan suuresti.

Kuvauselämys sisältää

  • Kaunis fyysinen lahjakortti, mikä on tämän postauksen kuvien ”pussissa” ja lisäksi lahjakassissa, joten lahja on valmis annettavaksi.
  • Minulle on tärkeä kohdata Jumalattar ennen kuvausta ja saada hänelle turvallinen tunne ja luottamus kuvien onnistumisesta. Joten tapaamme ennen kuvauspäivää, missä suunnittelemme unelmien kuvat yhdessä. Tutustumme, esittelen kuvattavan oman pukuhuoneen sekä ihastuttavan studioni, jossa kuvaamme. Tapaamisen jälkeen kuvattavan kaikkiin kysymyksiin on löytynyt vastaus ja kerron kaiken kuvauspäivän tapahtumista, jotta turvallinen tunne syntyy ja tietty jännitys laantuu, ja ihana odottava tunne saa vallata mielen ja kehon. Annan tarkat ohjeet kuinka valmistautua päivään.
  • Kuvauspäivä, jolloin vietämme ihanimpia ja ikimuistoisimpia hetkiä yhdessä, luomme ja rakennamme kuvattavan Jumalattaren unelmien kuvat ja paljon lisää. Noina hetkinä juhlimme kuvattavan ihmeellistä elämää, kehoa joka on kantanut läpi elämän sekä sisäistä ja ulkoista kauneutta. Tarjolla naposteltavaa ja virkokkeita.
  • Katsomme kuvat yhdessä kuvien valmistuttua ja ohjeistan kuinka kuvat valitaan. Annan kaikesta tarkat ohjeet.
  • Kuvapaketin voi valita rauhassa ajan kanssa avustuksellani. Mutta hintaa sisältyy kaikki tarvittava. Kuvatiedostoja sekä fyysisiä kuvia toiveiden ja sen hetkisten tarpeiden mukaan.

Kaikilla matka on erilainen, niitä ei voi verrata. Mutta aina matka on ihmeellinen ja ikimuistoinen. Minä toimin matkaoppaana, ohjaajana, matkaseurana, inspiroijana ja tukena tällä ihmeellisellä seikkaillulla.

Sinulle, joka ostat tämän lahjaksi

Jos ostat kuvauselämyksen lahjaksi, haluan kertoa Sinulle, että pidän rakkaastasi parasta mahdollista huolta. Olen erittäin taitava työssäni. Läsnäoloni ja tunnetaitoni ovat erinomaiset ja suurimmassa osassa kuvien onnistumisen kannalta. Nautin aina suuresti ja aidosti näiden ihmeellisten naisten seurasta ja koen olevani etuoikeutetussa roolissa saadessani kuvata heitä.

Voit myös saada lahjakortin ennen joulua ja noutaa sen luoltani, pientä ennakkomaksua vastaan. Tai voin toimittaa lahjan Kuopion alueelle. Lahjansaajan ilahtuessa lahjasta, maksat loput summasta. Haluan aina, että luokseni tullaan suurella ilolla.

Usein lahjansaaja ei ole kuullut minusta ennen lahjan saamista aiemmin, mutta olen tähän asti vakuuttanut kaikki kohtaamani Lumoamon Jumalattaret ja saanut heistä heidän elämänsä kauneimmat kuvat. Lähetän myös lahjan saannin yhteydessä heille tervehdyksen.

Kysy lisää Ota yhteyttä painikkeen avulla!  Tai soita minulle numeroon 044 333 3890

Lämpimin terveisin,

Henriikka

kuvaajasi

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähetä kommentti