LUMOAMON BOUDOIR

Toiveidesi mukainen, aistillinen kuvaus. Tämä itsetuntoa kohottava boudoir-kuvauselämys muuttaa monien tavan nähdä oma rakas vartalo suotuisammin ja lempeämmin silmin. Minä tiedän jokaisen vartalon olevan hemaisevan viehkeä ja haluan näyttää sen sinulle! Ohjaan sinua niin että sinun on hyvä ja luonteva olla. Saan sinut loistamaan – olemaan kaunis oma itsesi. Tule ja rakastu tärkeimpääsi, itseesi. Olet ansainnut sen!

OTA YHTEYTTÄ

KAJO

”Himmeän valon keskellä

sinä säteilet,

kuvissa kauneutesi kajo.”

 

Kajo-kuvaukseen kuuluu suunnittelupalaveri puhelimitse ennen kuvauspäivää, jolloin suunnittelemme yhdessä tulevan kuvauksesi tyylin ja tulevat kuvasi.

Kuvauksen jälkeen sinulle tulee linkki salasanalla suojattuun koevedosgallerian, jossa on kuvauksesi parhaat kuvat.

Saat valita galleriasta itsellesi kolme kuvaa, joista saat upeat Fine Art kuvat koossa 13  x 18 cm sekä 6  x 8 cm ja

nettikokoiset tiedostot samoista kuvista.

Lisäkuvien ostomahdollisuus on olemassa.

Hinta 325 euroa

HEHKU

”Sinä hehkut,

kirkkaammin kipinöit,

kuvattuna, kauniina.”

 

Hehku-kuvaukseen kuuluu suunnittelupalaveri puhelimitse ennen kuvauspäivää, jolloin suunnittelemme yhdessä tulevan kuvauksesi tyylin ja tulevat kuvasi.

Kuvausta ennen viimeistelen meikkisi sekä kiharran hiuksesi.

Kuvauksen jälkeen sinulle tulee linkki salasanalla suojattuun koevedosgallerian, jossa on kuvauksesi parhaat kuvat.

Saat valita galleriasta itsellesi kymmenen kuvaa, joista saat upeat Fine Art kuvat koossa 13  x 18 cm sekä 6  x 8 cm ja

nettikokoiset tiedostot samoista kuvista.

Lisäkuvien ostomahdollisuus on olemassa

Hinta 590 euroa

 

Hehku-kuvaukseen voit myös saapua parhaan ystäväsi kanssa, jolloin kuvausaika, hinta ja kuvamäärä jaetaan teidän kesken puoliksi. Voitte viettää ikimuistoisen tyttöjenillan kanssasi Kammarissa. Kun kuvattavia on kaksi, toinen voi toimia kuvaajan avustajana esim. tehden tuulta kuvattavan hiuksiin tai sumuttaen vettä kuvattavan vartalolle. Näin saamme kuviin huikeammat efektit.

KAHDEN -parikuvaus

”Aikaa teille pysähtyä,

nähdä toisenne

riisuttuna arjesta.

Kohdata kauneutenne kahden,”

 

Kuviin tallentuu teidän kahden vuorovaikutus – katseet, koskettaminen, syleily –pienet asiat ja eleet, jotka liittävät juuri teidät toisiinne ainutlaatuiseksi pariksi.

Kahden-kuvaukseen kuuluu suunnittelupalaveri puhelimitse ennen kuvauspäivää, jolloin suunnittelemme yhdessä tulevan kuvauksenne tyylin ja kuvat. Kuvauksen jälkeen saatte linkin salasanalla suojattuun kovedosgalleriaan, jossa on kuvauksenne parhaat kuvat. Saatte valita galleriasta itsellenne kolme kuvaa, joista saatte upeat Fine Art kuvat koossa 1 kpl 20 x 30 cm ja 2 kpl 13 x 18 cm sekä nettikokoiset tiedostot.

Lisäkuvien ostomahdollisuus on olemassa.

Hinta 375 euroa

Jyväskylän sisällä en laskuta kilometrikorvauksia, muuten 0,43€/km.

Kuopion visiittini maksaa 100€, mutta tämä summa jaetaan, jos kuvaan samalla kertaa muitakin. Muihin kaupunkeihin pyydäthän tarjouksen.

LUMO

”Sinun sielusi kauneus,

vapaana näyttäytymään

tuokioksi lumoaviin kuviin.”

Lumo-kuvaukseen kuuluu suunnittelupalaveri puhelimitse tai kasvotusten ennen kuvauspäivää, jolloin suunnittelemme yhdessä tulevan kuvauksesi tyylin sekä kuvauspaikat.  Saat  20 – 30 viimeisteltyä kuvaa ja upean kuvakirjan, jossa on ikuistettuna  kuvauselämyksesi lumoavina kuvina, 10 laadukasta Fine Art -suurennosta kauniisti paketoituna ja nettikokoiset tiedostot samoista kuvista.

Kuvatuotteiden ja suurennosten ostomahdollisuus on olemassa.

Hinta 1250 euroa