Yleinenkuu, feminiinienergia
kuu, feminiinienergia

Tämä oli ehkä ihmeellisin kuvaushetki minulle henkilökohtaisesti.

Feminiinienergia

Ensimmäinen näyttelyni!

Avajaiset tänään 4.3.2023  klo 15

La Fiaba, Kauppakeskus Tawast, Jyväskylä

Näyttely kestää 4. – 31.3.2023

Näyttelyn sielu tuli minulle aamuisella kävelyllä avajaispäivänä eli äsken. Halusin kirjoittaa sen paperille, että asiat avautuvat oikein. Tämä on minun oppimatkani noin viimeinen 1,5 vuoden ajalta. Matka on ollut äärettömän rankka, mutta opettavaisin ikinä. Mitään en vaihtaisi pois.

Olen luonut itseni kuin käärme nahkansa, uudelleen ja uudelleen.

Koen niin suurta kiitollisuutta ja rakkautta kaikkea kohtaan.

Lämpimästi tervetuloa näyttelyyn.

 

Luo itsesi uudelleen.

FEMINIINIENERGIA

Kuu on feminiini. Aurinko on maskuliini. Feminiinisyys: negatiivisuus, intuitiivisuus, luominen, synnyttäminen, hidas, kuunkierto, kylmä jne. Maskuliini: positiivisuus, puskeminen, suorittaminen, aktiivinen, päivä, aurinko, nopea jne.

Aurinko nousee joka aamu, aivan kuten miehen housussa. Nainen seuraa kuunkiertoa, ovulaatio, kuukautiset, kaikki ne välipäivät. Itselläni luovuus alkaa räjähdellä kuukautisten aikana/jälkeen ja jatkuu ovulaatioon, jonka jälkeen käperryn kuoreeni ja haluan olla yksin. Kuukautiskierto vaikuttaa kaikkeen.

Feminiinisyyttä tarvitaan tunnetyöskentelyssä. Onnellisuus ei löydy materiasta. Se on sussa itsessäs, sun sisällä. Sen löytää kun alkaa kuunnella itseään. Kun alkaa tuntea ja tunnistaa tunteita. Kun alkaa tehdä asioita, jotka tuntuu hyvältä. ”Entäs kun ei ehdi.”” Okei, no ei sitten.”

Mitä sinun keho kertoo sinulle? Onko kipua tai sairauksia. Pydähdy.

Tee vähemmän, ole yksin, ole hiljaisuudessa. Ai et osaa, no pitäskö opetella?

SE on tie onneen ja rauhaan. Kun alat kuunnella itseäsi, pääset linjaan itsesi kanssa.

 

Uuvuttaako työ, parisuhde, lapset? Entä jos sua uuvuttaakin sun omat tunteet. Se kuorma on karttunu läpi sun elämän. Sun keho kantaa kaikki ne tapahtumat, ei ne poistu ilman käsittelyä.

 

Käärme symboloi uuden aloittamista. Käärme luo nahkansa tai kuolee. Sä voit luoda itsesi loputtomasti uudelleen ja uudelleen. Jätä pois kaikki se mitä et tarvitse.

Ole rohkea.

 

Yhteiskunta pyörii niin kuin aurinko. klo 8-16. Maskuliininen maailma.

Olen elännyt jonkun aikaa kuukautiskiertoni mukaan. Kun mulla on menkat käperryn ja hoivaan itseäni, kunnes alkaa luova kausi, mitä kestää ovulaation päättymiseen. Saatan luoda aamusta iltaan, jopa yöhön ja nukkua vähemmän kuin muulloin. Kuuntelen kehoa. Kuukautiskipuni ovat hävinneet, en tiedä miksi, mutta joku yhteys tässä on. Kun masentaa niin silitän ja pysähdyn. En puske. Tiedän, että suurin syy alakuloon on kuukautiskiertoni. Kaikki tunteet kuuluu elämään.

Entä jos muut ärsyttää? Ei niiden mitään edes tartte tehdä. Ootko tosissas, että syy on muissa. Tehdään testi. Pysähdy, hengitä ja lue rauhassa seuraavat sanat yksi kerrallaan. Mitä tunteita kukin sana sussa herättää. Missä kehon osassa se tuntuu. Kuuletko kehon viestin vai alkaako ärsyttää, itkettää, vihastuttaa vai iskeekö häpeä tai syyllisyys. Mikä tunne? Ja jos mietit neutraalisti. Niin ne on vaan sanoja.

TESTI ALKAA

Menkkaveri, oksennus, klitoris, orgasmi, abortti, kulli, satisfyer2, ketsuppi, somalia, apila, anaali, rintamaito, perheväkivalta, jeesus, islam, kirkko, avanto, sauna, kesäilta, lappi, bmw, takkatuli….

Kuka ohjelmoi suhun tunteen mikä liittyy johonkin sanaan?

Mitä sä oikeestaan tiedät aiheesta. Onko se sun kokemus vai jonkun muun.

Miksi sä annat muiden vaikuttaa sun tunnetiloihin.

Entä jos kehut ei nostas, eikä haukut lannistas. Sun elämä ois vakaampaa.

Maskuliininen maailma. Klitoris löydettii vuonna 1998. Raiskaus avioliitossa muuttui Suomessa rangaistavaksi vuonna 1994. Tuntuuko, että pitää puolustella? Miksi. Entä jos vaan kuuntelet.

Silität, kun toinen kertoo haavastaan. Hiljaisuus. Läsnäolo.

Meissä kaikissa löytyy feminiinisyyttä, sukupuoleen katsomatta. Feminiinisyys parantaa.

Ystävyys, hyvät keskustelut, toisten tuki ja rakkaus. Me tarvitaan feminiinisyyttä tähän maailmaan, että maailma olisi parempi paikka.

Kiitos, kun investoit aikaasi!

Kaikkea hyvää sinulle, rakas ihminen.

Henriikka

 

Ota löysin rantein, älä jännitä. Ota vastaan mitä tarjoo elämä.

Ota löysin rantein, älä jännitä. Ota vastaan mitä tarjoo elämä.

ps.  teksti on miten sattuu, mutta mun on vielä tehtävä muuta teos.. avajaisiin 4 tuntia. Onneksi vaan naurattaa!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähetä kommentti