Minulle on tärkeintä kuvaamisessa, että kuvattava tuntee olonsa hyväksi kuvissa. Turvalliseksi ja mukavaksi. Olen hyvä luomaan rentoa ja lempeää ilmapiiriä kuvaustilanteeseen. Neuvon ja ohjaan sopivasti, että teidän on hyvä olla kuvissa.  Ihmiset ovat ihastuttavia ja rentoja kuvissa, kun tunnelma on hyväksyvä ja rakastava. Minun seurassani on hyvä olla, lupaan. Haluan tutustua juuri teidän perheeseenne ja kuvata teitä. Saavun luoksenne useammaksi tunniksi.. kohtaan jokaisen perheenjäsenen rauhassa ja aidosti kiinnostuneena, tämän toivomallaan tavalla. Istun vaikka lattialle leikkimään,höpötelemään mukavia, ollaan hetkessä.
Aitoina läsnä. Lupaan rakentaa tilanteet joissa kuvaan huomaamattomasti, että te voitte vain nauttia toisistanne ja hetkestä.
Lumoava kuva syntyy, kun luottamus kuvattavan ja kuvaajan välillä syntyy. Tutustutaan, kuvataan hauskaa pitäen, hypitään trampalla, syödään mansikoita viltillä, leikitään, mikä ikinä on teidän juttunne. Tilannekuvia sekä asetellumpia, kahvitauko välissä. Haluan ottaa kuvia, jotka pääsevät seinillenne ilostuttamaan teidän arkeanne. Tulen teidän kuplaanne ja ikuistan teidän elämänne muistoiksi kuviin, joiden arvo on mittaamaton. Kutsutaanko mummo tai kummisetä mukaan kuviin? Elämämme tärkein hetki on juuri nyt.
Kuvauspaikka: Saavun luoksenne kotiin tai kesäpaikallenne, voimme myös mennä leikkimään rannalle ja tai metsään. Lupaan, että totutte kameraani nopeasti.
1.  2 200 €
Sisältää enemmän fyysisiä kuvia, suoraan seinillenne.
2. Suppeampi kuvaus 1 700 €
Mietitään mikä on teille paras vaihtoehto.
Sisältää kaikki onnistuneet kuvat
tiedostoina sekä joitain fyysisiä kuvia suoraan seinille rakastettaviksi.