Satu

Teet niin upeaa työtä. Etkä ole kuin kuka tahansa valokuvaaja, sinä pääset pintaa syvemmälle oman persoonasi avulla ja sisäinen palosi voimauttamiseen kuvien kautta voi aistia kuvaustilanteessa. Olen niin oikeassa ammatissa! Koen, että pystyt välittämään kuvattavalle hänen kauneutensa ja arvokkuutensa samoin silmin kuin sinä (ja muut) sen näkevät.

Auli

Henriikka, kiitos sinun ja kamerasi, en enää koskaa näe vartaloani muuta kuin täydellisenä.

Ainokka

Ai apua ku noi kuvat on upeita!!! Kestää kyllä hetken, että saan mieluisimmat valittua. Nää on ihan mielettömän upeita! Hitto, eipä oo ennen käyny näin, mutt nyt mä haluaisin esitellä omat alastonkuvani koko maailmalle!  Olet kyllä taitava ja ihana kuvaaja! ❤ Ehdottomasti oikealla alalla! -Ainokka

Katja

Onnistuit ihan jopa yli odotusten! Oli yksi elämäni hienoimpia kokemuksia, kiitos siitä. Oon ihan huvittuvuuteen asti vaan tuijottanut omia kuviani sen jälkeen kun lähetit koevedokset.

Janna

Kiitos vielä kerran. Sait oloni kuvausten ajan tuntumaan arvokkaalta, itsevarmalta ja kauniilta.

Emmi

Kerta kaikkiaan ihana kokemus oli istahtaa kurveineen Lumoamon kammarissa! Oma lempimusa soimassa, skumppaa lasissa ja kauniit alusvaatteet päällä, ei voinut lauantai-illan etkot olla parhaimmat. Henriikka kertoi mitä kohtaa kannattaa taivuttaa, mihin katse osoittaa ja mitä pitää mielessä kun salamavalot välkkyi sateisena alkuiltana. Kuvistakin sen voin nähdä, asia oli esillä ja ammattilainen niiden takana.