Mimma

Ah ja voih, noita kuvia voisi katsella vaikka kuinka pitkään -ja se on harvinainen tunne, kun kyseessä on kuvat itsestä! Kiitos vielä vuoden mieleenpainuvimmasta kokemuksesta, olet uskomaton, Henriikka!

Satu

Voi ihanaa!!!! Teet niin upeaa työtä. Etkä ole kuin kuka vain tahansa valokuvaaja, sinä pääset pintaa syvemmälle oman persoonasi avulla ja sisäinen palosi voimauttamiseen kuvien kautta voi aistia kuvaustilanteessa. Olen niin oikeassa ammatissa! Koen, että pystyt välittämään kuvattavalle hänen kauneutensa ja arvokkuutensa samoin silmin kuin sinä (ja muut) sen näkevät.

Timo

Taivaallisen Ihana hetki luonasi. Saa tuntea itsensä kauniiksi. Hyväksytyksi edes pienen hetken, sitä mitä oikeasti  sisällään tuntee olevansa. Kiitos, kiitos, kiitos, Ihana!

Aino

Olen kadottanut osan itsestäni viimeisten yli 10 vuoden aikana ollessani ensisijaisesti äiti. Henriikka on ollut iso tekijä rakentamassa uutta hyvinvointiani ja auttamassa minua löytämään entistä paremman version itsestäni. Henriikan lumoava energia, armollisuus ja lempeys ovat paijanneet minun sielua ja olen oppinut huolehtimaan itsestäni paljon paremmin ja enemmän.

Henriikka näkee kaikki ihmiset kauniina ja itsensä näkeminen Henriikan kameran kautta on terapeuttista. Minulla on ollut kompleksi sen kanssa että olen liian iso ja iho on huono, mutta olenkin vain katsonut liian läheltä. Henriikan boudoir-kuvauksen jälkeen olen ollut huomattavasti onnellisempi ja ensimmäistä kertaa kannan alitajuisen voimauttavan tiedon omasta ihanuudestani. Olen Henriikalle todella kiitollinen ja sitä mieltä, että kaikkien tulisi kokea itsetuntoa kohottava kuvauselämys ihanan Henriiikan kanssa.
Satu

Teet niin upeaa työtä. Etkä ole kuin kuka tahansa valokuvaaja, sinä pääset pintaa syvemmälle oman persoonasi avulla ja sisäinen palosi voimauttamiseen kuvien kautta voi aistia kuvaustilanteessa. Olen niin oikeassa ammatissa! Koen, että pystyt välittämään kuvattavalle hänen kauneutensa ja arvokkuutensa samoin silmin kuin sinä (ja muut) sen näkevät.

Auli

Henriikka, kiitos sinun ja kamerasi, en enää koskaa näe vartaloani muuta kuin täydellisenä.

Ainokka

Ai apua ku noi kuvat on upeita!!! Kestää kyllä hetken, että saan mieluisimmat valittua. Nää on ihan mielettömän upeita! Hitto, eipä oo ennen käyny näin, mutt nyt mä haluaisin esitellä omat alastonkuvani koko maailmalle!  Olet kyllä taitava ja ihana kuvaaja! ❤ Ehdottomasti oikealla alalla! -Ainokka

Katja

Onnistuit ihan jopa yli odotusten! Oli yksi elämäni hienoimpia kokemuksia, kiitos siitä. Oon ihan huvittuvuuteen asti vaan tuijottanut omia kuviani sen jälkeen kun lähetit koevedokset.

Janna

Kiitos vielä kerran. Sait oloni kuvausten ajan tuntumaan arvokkaalta, itsevarmalta ja kauniilta.

Emmi

Kerta kaikkiaan ihana kokemus oli istahtaa kurveineen Lumoamon kammarissa! Oma lempimusa soimassa, skumppaa lasissa ja kauniit alusvaatteet päällä, ei voinut lauantai-illan etkot olla parhaimmat. Henriikka kertoi mitä kohtaa kannattaa taivuttaa, mihin katse osoittaa ja mitä pitää mielessä kun salamavalot välkkyi sateisena alkuiltana. Kuvistakin sen voin nähdä, asia oli esillä ja ammattilainen niiden takana.