Elina

Kuvaus oli rento, hauska hetki, jossa sain vain olla ja nauttia. Vaikka en koskaan aiemmin ollutkaan vastaavassa kuvauksessa käynyt, enkä edes viihdy kameran edessä, tuntui kuvattavana oleminen luonnolliselta ja helpolta.

 

Ihanalla, välittömällä tyylillään Henriikka sai minut tuntemaan itseni kauniiksi ja upeaksi juuri tällaisena kuin olen.

 

Kuvien näkeminen avasi silmiä sille, että itsestään pitäisi ajatella paljon lempeämmin. Monesti peiliin katsoessa näkee vain virheitä, ja nyt näistä kuvista en niitä näekään. Esimerkiksi iho on ollut asia, josta olen kokenut epävarmuutta, ja miten kauniilta se noissa kuvissa näyttikääkään – sehän tekee minusta minun näköiseni. Henriikka sai äärettömän kauniita kuvia niistäkin kohdista, mistä olen itse pitänyt vähiten viehättävinä minussa. Kuvaus muutti paljonkin sitä millaisena itseäni näen.

Suosittelen kuvausta kaikille!

Sanni

Kuvauselämys tuntui nimensä mukaisesti elämykseltä. Kuvaus ja kuvattavana oleminen tuntuivat luonnolliselta.

Henriikka on aivan ihana!  Hän kehui ja antoi positiivista palautetta kuvissa olemisesta. Hän sai minut tuntemaan itseni upeaksi.

Nähtyäni kuvavedokset olin yllättynyt, että näytin niin hyvältä. Oma näkemykseni kahden raskauden muokkaamasta kehostani muuttui kuvat nähtyäni huomattavasti positiivisemmaksi. 🙂 Kiitos huikeasta kuvauselämyksestä ja upeista kuvista!

 

Janna

Kuvauselämys oli nimenomaan Elämys. Ensimmäistä kertaa elämässäni nautin kameran edessä olemisesta! <3 Henriikan seurassa tunsin itseni kauniiksi ja riittäväksi. Ei tarvinnut jännittää tai hävetä mitään. Kuvauselämys muutti ajatukseni vielä hyväksyvämpään suuntaan ja katson itseäni peilistä aivan eri tavalla. Henriikka, Olet ihana ja aivan mahtava kuvaaja ja persoona! Tuntui heti ensimmäisestä tapaamisesta lähtien kun oltaisiin tunnettu pidempäänkin. <3

 

Manna

Aluksi jännitti ihan hirveästi mutta jo ensi kohtaamisesta Henriikan kanssa tuli luottavainen ja lämmin olo. Kaikki käytiin läpi ennen kuvauksia ja tiesin tarkkaan mitä kuvauksen aikana tapahtuisi.

Henriikka sai minut tuntemaan oloni kauniiksi ja ainutlaatuiseksi. En hävennyt itsessäni mitään ja unohdin kehoni virheet. Olin täysin avoin. Lopuksi tuli itku, niin vapauttavaa kuvaus oli luottamuksellisessa ja lämminhenkisessä ilmapiirissä. Kiitos vielä Henriikka ❤

Kun tunnen itseäni kohtaan kehovihaa, muistan Henriikan kauniit sanat ja kuvaustilanteen. Minä riitän juuri tälläisenä kun olen.

 

Tiina

Odotan niin malttamattomana, että näen luomuksesi ja voin ylpeänä taputtaa itseäni olalle ja sanoa, että johan nyt, tein jotain mitä en olisi ikinä uskonut tekeväni ja antauduin jonkun toisen silmien alle ihan paljaana, haavani enemmän auki kuin kukaan muu on koskaan nähnytkään. Tänään ammulla meikatessani katsoin itseäni silmiin ja ajattelin ensimmäistä kertaa, että olenhan minä oikeasti ihan kaunis. <3

Sanna

Kuvattavanasi tunsi olevansa sen sun rakkauden keskipiste ja upea ilmestys.

Susanna

Oli ihanaa olla huomion keskipisteenä. Kokea se että nyt on kyse minusta. Kuvaukseen tuleminen jännitti mutta tilanne oli luonnollinen ja sai olla oma itsensä. Kuvauksen aikana tunsin itseni kuningattareksi joka saa hehkua ja loistaa omana itsenään. Luonnollinen ja helpo vuorovaikutus antoi itsevarmuutta ja rentoutta jännittävään tilanteeseen. Henriikka ohjasi ihanan tarkasti ja miun ei todellakaan tarvinnut osata mitään ennakkoon. Tällaiselle ”kamerakammoiselle” eheyttävä kokemus. Niinkuin jo siinä kuvien katseluhetkessä sanoin niin siun taidot olla läsnä, saada kuvattava hehkumaan on kyllä mahtavat. Se että katsoo itsestään tällaisia kuvia eikä oikein meinaa silmiään uskoa että se todella olen minä on niin huikeeta että 💖💎.

Marjaana

Näen itseni nyt naisellisena ja kauniinpana, vaikka en olekaan mallin mitoissa. Enkä itseasiassa haluaisikaan olla. Muotoni ovat ihanat ja naiselliset ja en olisi uskonut miten paljon on hyviä ja aivan ihania kuvia, minkä takia iski valinnan vaikeus. Ja vieläpä, että ne on minusta otettuja. Aloin näkemään itseni eri valossa ja silmäni avautuivat upealle kropalleni. Tämä nostaa itsetuntoani ja odotan vain, että saisin uuden ”syyn” tulla kuvauselämykseen 🙂 Olin yllättynyt, että mahani näyttikin pienemmältä kuin mitä itse kuvittelin.

Minttu

Kuvauselämys tuntui Ihanalta. Päivä oli varattu minua varten eikä ollut kiire mihinkään. Se oli mukavaa, koska tulin kauempaa. Henriikan kanssa oli luontevaa ja normaalia olla ja instastoryjen takia tuntuikin jo siltä kuin oltaisiin aina tunnettu 🙂 Myös toiveitani kuunneltiin ja toteutettiin (suihku, siirappi, maito) AIVAN IHANAA!!

Kuvauksessa olo tuntui rennolta, normaalilta, naiselta (eikä yhtään kömpelöltä). En ikinä ole tykännyt olla kameran edessä, mutta sinä sait sen tuntumaan luonnolliselta. Neuvoit hyvin ja tarkasti asentoihin. Annoit ideoita ja teit mahtavia päätöksiä, kun en itse osannut valita. Kehuja oli aluksi hankala kuulla, koska meillä ei ole kotona koskaan kehuttu, mutta näin jälkeenpäin sekin tuntui aika ihanalta 🙂

Anna

Jokaisen tulisi saada kokea se, että on kaunis ja arvokas ja kuvauksellinen. Se on ihan selvästi totta, Henriikka – sinä todistit sen. 

Anna

Kuvauselämys oli juuri niin ihana, mitä arvelinkin, ellei vielä ihanampi. Kaikki oli ajateltu valmiiksi ja minua oli selvästi odotettu. Yksilönä ja juuri minua. Kaikki oli kiireetöntä, naurua ja iloa riitti. Oltiin samalla aaltopituudella.

Sinä kehuit minua ja sitä miltä näytin. Uskoin joka sanan. Tunsin itseni kauniiksi, koin osaavani poseerata, koska minua ohjattiin kädestä pitäen. Oloni oli turvallinen ja kaikki oli luontevaa sekä nakuna että alusvaatteissa.

Sain ihanan itsetuntoa kohottavan elämyksen itselleni. Olen arvokas ja kaunis. Se kaikki on dokumentoitu kuvin, miten ihanaa!!

Katja

Oloni oli turvallinen ja rauhallinen. Tunsin oloni kauniiksi ja sain keskittyä vain itseeni mitä harvoin voin tehdä. Ja se tuntui hyvältä kun joku auttaa, neuvoo, kuinka saada esiin ne minun omat kauniit piirteeni. Ja ikuisti ne kaikki kauniisiin kuviin. 

Olen rakentanut huonoa itsetuntoani uudestaan ja koin että kuvaus antoi minulle itsevarmuutta ja arvostan itseäni ihan eri tavoin kuin ennen. Enkä etsi aina niitä virheitä, vaan keskityn niihin hyviin asioihin. 

Julia

Kuvauselämys oli ihana ja ikimuistoinen! Heti ajan varaamisesta aina kuvien katseluun ja valitsemiseen saakka Henriikka ohjasi, neuvoi, vastasi kaikkiin kysymyksiin ja oli tarvittaessa tavoitettavissa. Ei varmasti ole sattumaa että Lumoamon sivuilla toistuu lausahdus ”jotain ihanaa mitä odottaa!”, sillä niin kutkuttavan jännittävää ja kiehtovaa oli myös kuvauksen odottaminen ja siihen valmistautuminen.

Vaikka kuvaus itsessään jännitti ja olo tuntui alkuun epävarmalta, Henriikka sai olemuksellaan, aitoudellaan ja läsnäolollaan jännityksen unohtumaan. Kuvattavana oleminen tuntui luontevalta ja olo hehkuvan itsevarmalta, ohjaus oli ammattitaitoista ja sydämellistä, sain olla oma itseni ja keskittyä vain nauttimaan kuvattavana olemisesta. Erityisen ihanalta tuntui kun tiesin että voin luottaa siihen että Henriikka tietää kuinka saa kuvissa esiin parhaat puoleni eikä minun tarvinnut osata mitään. Kuvattavana oleminen oli jopa tietyllä tavalla meditatiivista ajantajun hetkellisesti kadotessa.

En olisi koskaan osannut aavistaa millaisen itsetuntoboostin ja voimaannuttavan tunteen kuvaus saisi aikaan! Olo on itsevarmempi ja vahvempi, valokuvalla on valtava positiivinen voima. Paras uskallus ikinä! Kaikkien naisten (ja naisoletettujen!) tulisi saada kokea Lumoamon kammarin taika. <3

Susanna

Kuvaajan kanssa tuli helposti juttuun ja oli helppo keskustella mitä haluaa. Sain itseni rentoutumaan hyvin ja kuvat ovat ihan mielettömiä. Jokaisen täytyisi kerran elämässään käydä ottamassa kuvia, jotka ei ole kännykällä räpsittyjä. Sellaisia kuvia jotka voimannuttavat sinua ja saavat itse sanomaan olenko tuo todella minä. Olenko noin kaunis.

Henna

Kuvaus tukee matkaani oman kehoni hyväksymiseen. Matka alkoi burleskiin tutustumisesta ja ilman sitä en olisi ehkä edes saanut varattua kuvausaikaa sinulta. Kuvia voisi katsella joka päivä ja vaikka minulla on vaikeuksia olla sinut oman kehoni kanssa, niin olen onnistunut ajattelemaan jo useammin että olenpa minä kaunis.

Piia

Kuvaus oli ihana kokemus ja hienoa saada kuvat ihailtaviksi kotiin loppuelämäksi.

Tuukka

Kohtaaminen Henriikan kanssa oli lämmin ja luonteva. Aluksi ajatus alastomuudesta jännitti, mutta kaikki se katosi kun Henriikka loi tilanteesta turvallisen ja luontevan. Oli helppo hyväksyä itsensä juuri sellaisena kuin on.

Kuvat itsessään antoivat omasta kehosta täysin uutta tarkastelukulmaa. Ikään kuin pääsisi tutkimaan omaa vartaloa ulkopuolisen silmin. Upeaa kuinka valokuvan avulla voi löytää itselle tutusta täysin jotain uutta ja yllättävää. Valokuvat olivat minulle sopiva väylä purkaa ikääntymisen luomia epävarmuuksia.

Tärkeintä upeiden kuvien ohella on kokemus itsensä hyväksymisestä.

Iso kiitos ihanalle Henriikalle.

Niina

Olipa ihana katsella niitä kuvia. Olet sinä ihme epeli sen kamerasi kanssa! 😀

Sanna

 Luulen että osaan jo hiukan armollisemmin katsoa omaa vartaloani peilistä, ja kun tuntuu oikein huonolta niin palaan kuvien äärelle ja yritän muistuttaa itseäni että ne kuvat ovat minusta, eikä niitä ole käsitelty. Monet kuvista ovat mielestäni kauniita, ja se on paljon minun suusta sanottuna omista kuvistani.

Janina

Sanat eivät riitä, sinä Henriikka vaan olet jotain niin täydellistä; puhdasta kultaa päästä varpaisiin.

Teit käänteen tekevän hetken elämässäni kuvauksen yhteydessä, sait minut tuntemaan sillä hetkellä itseni niin kauniiksi, itsevarmaksi ja ehjäksi. Kaikki se epävarmuus ja itseinho oli hetken poissa. Olo kuvauksissa oli todella hyvä ja jäin janoamaan lisää sitä; olit niin kannustava, tsemppaava helposti lähestyttävä. Koko kuvauspäivä sinun kanssasi oli kuin olisin hetken elänyt jossain paratiisissa; oli niin hauskaa sekä samalla niin ihanaa. Sinä sait kuviesi kera kerrankin minut pysähtymään ja huomaamaan että minäkin olen ihan kaunis. Nyt palaan aina kuvien pariin kun tuntuu huonolta omassa kehossani, ja upeat kuvat todella saavat hymyn huulilleni.

Olen niin onnellinen että toteutin tämän todella tärkeän ja herkän projektin juuri sinun kanssa, koska tämä onnistui kaikkien pelkojen ja epävarmuuden jälkeen ihan täydellisesti! Luottamus sinuun on +100% ❤️

Jenna

Voin sanoa että jännitti 110%: sesti ennen kuvauspaikalle saapumista, mutta jännitys laantui heti kun näin sinut ja saatiin suut auki. Olet huikea tyyppi ja teet juuri sitä mitä sinun pitääkin! Kuvauksen aikana osasit olla ihanan rentouttava ja tsemppaava, ja teit kaikkesi että minusta tuntuisi hyvältä. Olin hetken kuin Jumalatar, irrallaan arjesta. En olisi koskaan voinut ajatella että nauttisin kuvattavana olemisesta niin paljon, että haluaisin päästä heti luoksesi uudelleen. 

Henrikka sai minut tuntemaan itseni kauniiksi kuin Jumalatar, ja hetkellisesti saamaan myös huonon itsetuntoni ja -inhoni kauas olemattomiin, hetken aikana unohtui vartalon epäkohtien häpeä. Myös epävarmuus oli poissa kuvauksen ajan.

Paula

Naisen ote näkyi kaikessa. Sinulla on silmää ja armollisuutta. Osaat kiinnittää huomiota yksityiskohtiin. Pidän myös siitä, että kuvat editoidaan, mutta ihan kaikkea ei siivota pois. Kuvissa näyttää itseltään, vain paremmalta versiolta itsestään.

Mimma

Ah ja voih, noita kuvia voisi katsella vaikka kuinka pitkään -ja se on harvinainen tunne, kun kyseessä on kuvat itsestä! Kiitos vielä vuoden mieleenpainuvimmasta kokemuksesta, olet uskomaton, Henriikka!

Satu

Voi ihanaa!!!! Teet niin upeaa työtä. Etkä ole kuin kuka vain tahansa valokuvaaja, sinä pääset pintaa syvemmälle oman persoonasi avulla ja sisäinen palosi voimauttamiseen kuvien kautta voi aistia kuvaustilanteessa. Olen niin oikeassa ammatissa! Koen, että pystyt välittämään kuvattavalle hänen kauneutensa ja arvokkuutensa samoin silmin kuin sinä (ja muut) sen näkevät.

Timo

Taivaallisen Ihana hetki luonasi. Saa tuntea itsensä kauniiksi. Hyväksytyksi edes pienen hetken, sitä mitä oikeasti  sisällään tuntee olevansa. Kiitos, kiitos, kiitos, Ihana!

Aino

Olen kadottanut osan itsestäni viimeisten yli 10 vuoden aikana ollessani ensisijaisesti äiti. Henriikka on ollut iso tekijä rakentamassa uutta hyvinvointiani ja auttamassa minua löytämään entistä paremman version itsestäni. Henriikan lumoava energia, armollisuus ja lempeys ovat paijanneet minun sielua ja olen oppinut huolehtimaan itsestäni paljon paremmin ja enemmän.

Henriikka näkee kaikki ihmiset kauniina ja itsensä näkeminen Henriikan kameran kautta on terapeuttista. Minulla on ollut kompleksi sen kanssa että olen liian iso ja iho on huono, mutta olenkin vain katsonut liian läheltä. Henriikan boudoir-kuvauksen jälkeen olen ollut huomattavasti onnellisempi ja ensimmäistä kertaa kannan alitajuisen voimauttavan tiedon omasta ihanuudestani. Olen Henriikalle todella kiitollinen ja sitä mieltä, että kaikkien tulisi kokea itsetuntoa kohottava kuvauselämys ihanan Henriiikan kanssa.
Satu

Teet niin upeaa työtä. Etkä ole kuin kuka tahansa valokuvaaja, sinä pääset pintaa syvemmälle oman persoonasi avulla ja sisäinen palosi voimauttamiseen kuvien kautta voi aistia kuvaustilanteessa. Olen niin oikeassa ammatissa! Koen, että pystyt välittämään kuvattavalle hänen kauneutensa ja arvokkuutensa samoin silmin kuin sinä (ja muut) sen näkevät.

Auli

Henriikka, kiitos sinun ja kamerasi, en enää koskaa näe vartaloani muuta kuin täydellisenä.

Ainokka

Ai apua ku noi kuvat on upeita!!! Kestää kyllä hetken, että saan mieluisimmat valittua. Nää on ihan mielettömän upeita! Hitto, eipä oo ennen käyny näin, mutt nyt mä haluaisin esitellä omat alastonkuvani koko maailmalle!  Olet kyllä taitava ja ihana kuvaaja! ❤ Ehdottomasti oikealla alalla! -Ainokka

Katja

Onnistuit ihan jopa yli odotusten! Oli yksi elämäni hienoimpia kokemuksia, kiitos siitä. Oon ihan huvittuvuuteen asti vaan tuijottanut omia kuviani sen jälkeen kun lähetit koevedokset.

Janna

Kiitos vielä kerran. Sait oloni kuvausten ajan tuntumaan arvokkaalta, itsevarmalta ja kauniilta.

Emmi

Kerta kaikkiaan ihana kokemus oli istahtaa kurveineen Lumoamon kammarissa! Oma lempimusa soimassa, skumppaa lasissa ja kauniit alusvaatteet päällä, ei voinut lauantai-illan etkot olla parhaimmat. Henriikka kertoi mitä kohtaa kannattaa taivuttaa, mihin katse osoittaa ja mitä pitää mielessä kun salamavalot välkkyi sateisena alkuiltana. Kuvistakin sen voin nähdä, asia oli esillä ja ammattilainen niiden takana.