LUMOAMON BOUDOIR

Toiveidesi mukainen, aistillinen kuvaus. Tämä itsetuntoa kohottava boudoir-kuvauselämys muuttaa monien tavan nähdä oma  vartalo suotuisammin ja lempeämmin silmin. Näytän sinulle kuinka upean naisellinen olet ja saan sinut hehkumaan, sukupuolesta riippumatta.  Minä tiedän jokaisen vartalon olevan hemaisevan viehkeä ja haluan näyttää sen sinulle!  Ohjaan sinua niin että sinun on hyvä ja luonteva olla. Saan sinut loistamaan – olemaan kaunis oma itsesi. Tule ja rakastu tärkeimpääsi, itseesi. Olet ansainnut sen!

OTA YHTEYTTÄ

LUMO

”Sinun sielusi kauneus,

vapaana näyttäytymään

tuokioksi lumoaviin kuviin.”

Lumo -kuvauselämykseen kuuluu suunnittelupalaveri, jolloin suunnittelemme yhdessä unelmiesi kuvauksen sekä valokuvat Sinusta. Lumo kuvataan hotellissa, jonne saat jäädä kuvauselämyksen jälkeen viettämään ihaninta aikaa jatkaen itsesi hemmottelua hotellin lakanoihin. Hotelliaamiainen kuuluu hintaan. Saat valita kuvauselämyksestäsi kaksikymmentä upeinta kuvaa, jotka saat itsellesi tyylikkäässä puisessa  Suomessa käsityönä valmistetussa laatikossa, materiaalina on 100 % koivu.

Kuvat ovat kokoa 15 cm x 20 cm ja ne ovat paspartuureissa,

joiden ulkomitta on 20 x 25 cm. Tämän uniikin laatikon avaaminen upeine kuvineen on elämys joka kerta. Kuvat on käsitelty ja viimeistelty Lumoamo tyyliin.

Laatikon värit: Oak, Dark oak ja Vintage.

Kuvaus voidaan järjestään myös studiossani tai toivomassasi kohteessa.

Hinta 1550 euroa

KAHDEN -parikuvaus

”Aikaa teille pysähtyä,

nähdä toisenne

riisuttuna arjesta.

Kohdata kauneutenne kahden,”

 

Kuviin tallentuu teidän kahden vuorovaikutus – katseet, koskettaminen, syleily –pienet asiat ja eleet, jotka liittävät juuri teidät toisiinne ainutlaatuiseksi pariksi.

Kahden- kuvauselämys studiossa. Kuvauselämyksesenne jälkeen saatte viikon sisällä käyttöönne gallerian, josta näette kuvauksenne parhaimmat kuvat.

Galleria on auki kaksi viikkoa. Saatte valita itsellenne kolme kuvaa, jotka saatte upeina Fine Art valokuvina, kaksi koossa 13 x 18 cm sekä yhden koossa 20 x 25 cm.

Kuvat laitetaan tyylikkäisiin kehyspahveihin, jotka suojaavat kuvaa esim. kehyksessä.

Lisäkuvien ostomahdolilsuus on olemassa. Saatte valitsemistasi kuvista myös

vesileimatut nettikokoiset tiedostot.

Hinta 475 euroa

HEHKU

”Sinä hehkut,

kirkkaammin kipinöit,

kuvattuna, kauniina.”

 

Hehku-kuvaukseen kuuluu suunnittelupalaveri puhelimitse ennen kuvauspäivää, jolloin suunnittelemme yhdessä haaveidesi kuvauselämyksen yksityiskohdat.

Lumoamon kuvauselämys kuvataan boudoir-studiossani, josta voit valita myös itsellesi sopivaa rekvisiittaa yllesi. Kuvauksen jälkeen näet kuvauksen kolmekymmentä upeinta kuvaa ja saat valita itsellesi niistä pakettiin kuuluvat kymmenen kuvaa.

Saat kuvat itsellesi upeina Fine Art -valokuvina koossa 13 x 18 cm.

Kuvat ovat tyylikkäissä aukkopahveissa, joissa kuvat korostuvat. Saat kuvista myös Lumoamo vesileimalla varustetut nettikokoiset tiedostot,  joita voit vapaasti jakaa.

Lisäkuvien ostomahdollisuus on olemassa.

Hinta 690 euroa

 

Hehku-kuvaukseen voit myös saapua parhaan ystäväsi kanssa, jolloin kuvausaika, hinta ja kuvamäärä jaetaan teidän kesken puoliksi. Voitte viettää ikimuistoisen tyttöjenillan kanssasi Kammarissa. Kun kuvattavia on kaksi, toinen voi toimia kuvaajan avustajana esim. tehden tuulta kuvattavan hiuksiin tai sumuttaen vettä kuvattavan vartalolle,

toimien samalla kuvaajan avustajana.

KAJO

”Himmeän valon keskellä

sinä säteilet,

kuvissa kauneutesi kajo.”

 

Kajo- kuvauselämys studiossa. Kuvauselämyksesi jälkeen saat viikon sisällä käyttöösi gallerian, josta näet kuvauksesi parhaimmat kuvat. Saat valita itsellesi neljä kuvaa, jotka saat upeina Fine Art valokuvina, koossa 13 x 18 cm, tyylikkäissä kehyspahveissa. Lisäkuvien ostomahdolilsuus on olemassa.

Saat valitsemistasi kuvista myös vesileimatut nettikokoiset tiedostot.

Hinta 425 euroa

Matkakulut

Kuvaukset, jotka kuvataan muualla kuin studiossani Vaajakoskella, hintaan lisätään matkakorvaus 1,00€/km, jos kilometrimäärä ylittää 15 km kotitoimistostani. Kuvauspäivien hintaan muualla Suomessa on sisällytetty matkakulut. Pyydäthän tarjouksen, jos toivot kuvausta toivomanasi kuvausajankohtana.