LUMOAMON BOUDOIR

Toiveidesi mukainen, aistillinen kuvaus. Tämä itsetuntoa kohottava boudoir-kuvauselämys muuttaa monien tavan nähdä oma vartalo suotuisammin ja lempeämmin silmin. Näytän sinulle kuinka upean naisellinen olet ja saan sinut hehkumaan, sukupuolesta riippumatta.  Minä tiedän jokaisen vartalon olevan hemaisevan viehkeä ja haluan näyttää sen sinulle!  Ohjaan sinua niin, että sinun on hyvä ja luonteva olla. Saan sinut loistamaan – olemaan kaunis oma itsesi. Tule ja rakastu tärkeimpääsi, itseesi. Olet ansainnut sen!

OTA YHTEYTTÄ

LUMO

”Sinun sielusi kauneus,

vapaana näyttäytymään

tuokioksi lumoaviin kuviin.”

Lumo -kuvauselämykseen kuuluu suunnittelupalaveri, jolloin suunnittelemme yhdessä unelmiesi kuvauksen sekä valokuvat Sinusta. Lumo kuvataan hotellissa, jonne saat jäädä kuvauselämyksen jälkeen viettämään ihaninta aikaa jatkaen itsesi hemmottelua hotellin lakanoihin. Hotelliaamiainen kuuluu hintaan. Saat kuvauksesta vähintään 35 kuvatiedostoa ja koko kuvauselämyksesi upeana kuvakirjana.

Kuvaus voidaan järjestää myös studiossani tai toivomassasi kohteessa.

Hinta 1550 euroa

KAHDEN -parikuvaus

”Aikaa teille pysähtyä,

nähdä toisenne

riisuttuna arjesta.

Kohdata kauneutenne kahden,”

 

Kuviin tallentuu teidän kahden vuorovaikutus – katseet, koskettaminen, syleily –pienet asiat ja eleet, jotka liittävät juuri teidät toisiinne ainutlaatuiseksi pariksi.

Kahden- kuvauselämys studiossa. Saatte valita kuvauselämyksenne kuvista itsellenne kymmenen kuvatiedostoa.

Hinta 475 euroa

HEHKU

”Sinä hehkut,

kirkkaammin kipinöit,

kuvattuna, kauniina.”

 

Hehku-kuvaukseen kuuluu suunnittelupalaveri puhelimitse ennen kuvauspäivää, jolloin suunnittelemme yhdessä haaveidesi kuvauselämyksen yksityiskohdat.

Lumoamon kuvauselämys kuvataan boudoir-studiossani, josta voit valita myös itsellesi sopivaa rekvisiittaa yllesi. Kuvauksen jälkeen näet kuvauksen upeimmat kuvat salasanalla suojatussa galleriassa, joista saat valita itsellesi niistä pakettiin kuuluvat viisitoista digikuvaa.

Lisäkuvien ostomahdollisuus on olemassa.

Hinta 690 euroa

 

Hehku-kuvaukseen voit myös saapua parhaan ystäväsi kanssa, jolloin kuvausaika, hinta ja kuvamäärä jaetaan teidän kesken puoliksi. Voitte viettää ikimuistoisen tyttöjenillan kanssasi Kammarissa. Kun kuvattavia on kaksi, toinen voi toimia kuvaajan avustajana esim. tehden tuulta kuvattavan hiuksiin tai sumuttaen vettä kuvattavan vartalolle,

toimien samalla kuvaajan avustajana.

KAJO

”Himmeän valon keskellä

sinä säteilet,

kuvissa kauneutesi kajo.”

 

Kajo- kuvauselämys studiossa. Kuvauselämyksesi jälkeen saat viikon sisällä käyttöösi kuvagallerian, josta näet kuvauksesi parhaimmat kuvat. Saat valita itsellesi viisi digikuvaa. Lisäkuvien ostomahdolilsuus on olemassa.

Hinta 375 euroa

Matkakulut

Kuvaukset, jotka kuvataan muualla kuin studiossani Vaajakoskella, hintaan lisätään matkakorvaus 1,00€/km, jos kilometrimäärä ylittää 15 km kotitoimistostani. Kuvauspäivien hintaan muualla Suomessa on sisällytetty matkakulut. Pyydäthän tarjouksen, jos toivot kuvausta toivomanasi kuvausajankohtana.

 

Kuvauksen voit myös maksaa osissa. Saat kuvat itsellesi, kun kuvauselämyksen kokonaissumma on maksettu.