UKK

Hei ihanuus, sinä joka harkitset kuvaukseen tulemista, tai lahjakortin ostamista rakkaallesi.

Tällä Sivulla vastaan useimmin kysyttyihin kysymyksiin Lumoamon boudoir-kuvauselämykseen liittyen. Toivon Sinun saavan apua täältä mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.  Mikä ikinä Sinua askarruttaa, älä epäröi kysyä.

Odotan viestiäsi henriikka@lumoamo.fi ja vastaan Sinulle ilomielin.

OTA YHTEYTTÄ

Sivuillasi on niin upeiden naisten kuvia, että epäilyttää voinko minä tulla kuvaukseen?

Kuulitteko Lumoamo perheen naiset. Olette ihan mielettömän upeita. Vaikka taidattekin jo tietää. 😉 Valtava kiitos kehuista kaikilta Lumoamon naisilta.

Ja vastaus kysymykseesi, SINÄ OLET AIVAN YHTÄ LUMOAVAN KAUNIS. Luotat vain minuun. Jokainen nainen sivuillani on aivan tavallinen ihminen, äiti, sisko, lapsi, mutta huikean upea sellainen. Kaikki me aletaan loistaa ja hehkua, kun ympäristö ja ilmapiiri ovat oikeanlaiset. Kun meidän potentiaali vapautetaan. Minä luon sen ilmapiirin, että Sinustakin saadaan ennennäkemättömän upeita kuvia! Luotat vain minuun, ihanuus!

Mikä on Lumoamon perhe?

Jumalattaret ketkä ovat käyneet kuvauselämyksessä luonani, kuuluvat Lumoamo perheeseen.  

Mitä boudoir tarkoittaa? Buduaari.

Boudoir on ranskaa ja tarkoittaa naisen huonetta, jossa pukeudutaan. Puhun usein Lumoamon kammarista, mikä tarkoittaa studiotani. Boudoir-sana on yleistynyt, siksi olen itsekin alkanut käyttää sitä, vaikkakin se on vaikea sanoa ja muistaa. Mutta lausukaamme se helposti buduaari. Minulle boudoir -kuvaus tarkoittaa kuvausta, jossa kuvattavalla on vähemmän vaatetta tai hän on täysin alasti, tämän naisellisuutta korostetaan tarkoin valituin asentojen avulla. Rakastan juurikin kuvata paljasta ihoa, sillä siinä valo ja varjo suorastaan tanssivat iholla. Ihon ja fyysisen paljauden lisäksi saan kuvata myös paljasta sieluasi. Olet heittäytynyt uskomattoman rohkealla tavalla ja minä näen sinut juuri sellaisena mitä olet, täydellisenä, ilman mitään kuoria. Sensuelleissa kuvissa voidaan paljastaa vähän enemmän, mutta juuri sinun toiveiden ja rajojesi mukaan. Korostan aina, että nämä kuvat ovat Sinua varten, joten niistä tehdään juuri Sinun unelmiesi kuvia!

Pidän kuvistasi, mutta en haluaisi kuvausta alasti tai alusvaatteissa. Voinko silti tulla kuvaukseen?

Ilman muuta voit tulla! Olen erikoistunut kuvaamaan juurikin naisia, joten totta kai voit ja osaan kuvata naisia niin vaatteet päällä kuin ilmankin! Farkut ja olkapäät paljastava paita on aivan mielettömän ihana yhdistelmä. Esimerkiksi Voimme ilman muuta kuvata samantyyppistä kuvaa myös vaatteet päällä. Kädenjälkeni tunnistaa aina. Voisimmeko kutsua sitä esim. Kauneus -kuvaukseksi, näitä minulla on säännöllisesti. Ja tärkeintä aina valokuvaukseen tullessa onkin valita kuvaaja kuvien ja kuvaajan persoonan perusteella. Jos luulet, että sinulla synkkaisi kanssani, olet löytänyt itsellesi kuvaajan! Siksi olen myös somessa avoin itsestäni, sillä haluan että sinä opit tuntemaan minua jo ennen kuvausta.

Missä kuvaus tapahtuu?

Minulla on unelmieni boudoir-studio Vaajakosken historiallisella harjatehtaalla. Saan tarjota siellä Sinulle unelmiesi kuvauselämyspäivän. Oma pukuhuone, suihku, kylpyamme ja naistenhuone ovat vain sinua varten. Vieressä ihanin studioni. Näihin hurmaaviin tiloihin muutin kesällä 2020. Maisema on tietysti mieltä tyynnyttävä metsä- ja järvimaisema. En malta odottaa että saan esitellä paikat Sinulle.

Olen tosi ujo ja jo riisuutuminen jännittää kuvausta ajatellen.

KIITOS kysymyksestäsi! Tätä varmasti moni miettii ja tämä on niin tärkeää.

Kun tulet luokseni studiolle, kuvauselämys alkaa lasillisella Lumoamo kuohuvaa (alkoholitonta)  ja pienellä tutustumisella. Vaikkakin jo tässä vaiheessa olemme tutustuneet vähintään puhelimitse ja suunnitelleet unelmien kuvasi. Saat riisuutua täysin rauhassa, poistun tilasta kokonaan ja saat olla täysin rauhassa. Jos aloitamme alastonkuvilla, minulla on sinulle viltti johon voit kääriytyä riisuutumisen jälkeen ja saat pitää viltin niin pitkään kun olet valmis kuvaukseen.

Kannustan ja rohkaisen sinua läpi kuvauksen. Minulle sanotaankin aina, että ”ihan unohdin olevani alasti!”.

Haluaisin kuvauksen metsässä, mutta miten näkeekö siellä joku?

Minulla tiedossa todella rauhallisia kuvauspaikkoja, metsää, rantaa, peltoa, järveä jne. Joten tarkoitus on että olemme vain kahden kuvauksen aikana. Annan Sinulle aina rauhan riisuutua ja pukeutua rauhassa. Metsäkuvauksessa varaan sinulle vilttejä/aamutakin suojaksesi, joten etsimme kuvauspaikan, näytän sinulle asennon hyvin tarkasti, jolloin sinulla on vielä vaatteet päälläsi. Vasta kun kaikki on valmista kuvan ottamiseen, olet valmiina asennossa kuvauspaikalla, otan viltin päältäsi ja menen ottamaan kuvasi. Ja tuon viltin Sinulle heti kuvan ottamisen jälkeen.

Teen kaikkeni että sinun on hyvä ja turvallinen olla.

Voinko tuoda ystäväni mukaan kuvaukseen?

Ilman muuta voit tuoda. Yhden. Voit tuoda läheisesi mukaan henkiseksi tueksesi, jos koet että sellaista kaipaat. Ainoa ehtoni on että tämä henkilö on kannustavaa- ja positiivista energiaa täynnä ja hänkin saa sinut hehkumaan. Apukäsille löytyy myös aina käyttöä, ei hätää.

Haluaisin rohkeampia kuvia?

Rohkeammatkin kuvat onnistuvat. Kerrothan toiveistasi heti ensimmäisen yhteydenottosi yhteydessä, jotta tiedän tarkasti toiveistasi heti alkuun ja voimme ruveta suunnittelemaan sinun unelmiesi kuvia.

Paljonko minun tulisi varata rahaa kuvaukseen? Mitä kuvaukseen kuuluu?

Keskimäärin kuvaukseen käytetään 1200 €. Tilanne 2020.

Hinnasto päivitetään syyskuulle 2021 ja kuvauselämysten hinnat alkavat 1 500 eurosta. Paketteihin lisätään huikean ihania juttuja ja onhan toki ammattitaitoni karttunut huomattavasti ja haluan jatkossa antaa asiakkailleni vielä vähän enemmän, jotta kuvauselämys olisi vieläkin ikimuistoisempi ja onnistuneempi.

Kuvauksen voi myös maksaa osissa. Saat valmiit kuvasi, kun koko lasku on maksettu.

Milloin minun tulisi varata kuvausaika?

Suosittelen varaamaan kuvauksen heti kun mahdollista, kuvaan arkipäivinä sovitusti. Joten että saisit sinulle sopivan kuvauspäivän, suosittelen varaamaan kuvauksen heti, kun tiedät että haluat tulla kuvauselämykseen luokseni.

Kuvien toimitusaika noin 6 viikkoa, mikä kannattaa huomioida, kun annat kuviasi lahjaksi.

Asun Joensuussa, mutta haluan silti tulla luoksesi kuvaukseen.

Suosittelen Sinulle ilman muuta paikallisia hotelleja toiveidesi mukaan.

Miten valmistaudun kuvaukseen?

Yritän vastata tällä sivulla kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi, joten tämän sivun luettuasi tiedät jo paljon, mutta kun olet varannut kuvauksen luokseni, laitan sinulle kattavat ohjeet kuinka valmistautua kuvaukseen yksityiskohtaisesti.

Poistatko näppyjäni ja arpiani kuvista? Kuinka paljon käsittelet kuvia?

Käsittelen kuvia suhteellisen vähän, sillä mielestäni sinä et tarvitse käsittelyä. Rakennan kuvat jo kuvaustilanteessa kuunnellen toiveitasi mitä korostamme kuvissasi, joten lisään kuviin ainoastaan Lumoamo kosketuksen. Poistan finnejä, sillä ne eivät olet pysyviä. Arvet, mielestäni ne ovat kunniamerkkejä elämästä. Muistoja eletystä ja upeasta elämästä. Rakastan arpia ja niiden tarinoita. Kuvissa haluan juurikin näyttää sinulle kauniin kokonaisuuden mikä olet! Olet taideteos, nainen. Jumalatar.

Kukaan ei ole koskaan saanut minusta hyviä kuvia, mutta haluan silti tulla luoksesi kuviin!

Minä saan Sinusta kauneimman kuvan mitä olet koskaan itsestäsi nähnyt. Tiedän sen. Olen kuullut tuon huolen lukemattomia kertoja. Olen onnistunut satoja ja satoja kertoja. Valitset minut kuvieni ja persoonani takia, se luo minuun luottamuksen, että haluat minun kuviani, siksi onnistun.

Kuvauksissa tärkeintä on luottamus kuvattavan ja kuvaajan välillä. Rakennan luottamuksen sinuun pienin palasin heti ensi hetkestä, kun otat minuun yhteyden. Ja minä ohjaan sinua kuvauksissa millin tarkasti asentoihin, joissa näytät tyrmäävän upealta. Sinun ei tarvitse osata kuin kuunnella selkeitä ohjeitani. Asettelen hiuksesi, kätesi, pääsi, leukasi, olkapääsi, lantiosi, polvesi, varpaasi: koko kehon. Minä rakennan valokuvan sinusta. Huikean taideteoksen. Luon myös lämpimän, rakkaudentäyteisen ja turvallisen ilmapiirin, jossa sinun on hyvä olla ja jolloin hehkut ja loistat kuvissa. Luotat vain minuun! 

Kuvaatko miehiä?

Kuvaan naisellisuutta, eikä sukupuolella näin ollen ole väliä. Minusta naisellisuus kuuluu kaikille. 2021 olen alkanut kuvata myös miehiä, joten tervetuloa kaikki Lumoavat miehet, on myös teidän aikanne nähdä upeutenne.

Käytätkö kuviani nettisivuillasi?

En koskaan ILMAN LUPAASI. Kuvat otetaan sinua varten ja ne ovat vain sinua varten. Joskus myös puolisoasi varten. Tietysti haluan näyttää myös sinun kuvasi koko maailmalle, sillä ovathan ne aivan häikäisevän kauniita, mutta SINÄ PÄÄTÄT.

Olen virkamies, ministeri, opettaja, julkisuuden henkilö, jos joku näkisi kuvani, urani voisi olla mennyttä. Voinko luottaa, että kuvat eivät koskaan joudu vääriin käsiin?

Minulla on käynyt paljon kuvattavana henkilöitä, joiden kuvat eivät tule koskaan nettiin heidän ammattiensa takia. Olen maailman paras pitämään salaisuuksia ja luottamussuhde kuvauksessa on tärkeintä.  Olen ainoa henkilö joka näkee kuvasi. Minä kuvaan sinut, käsittelen kuvasi ja valmistan valokuvasuurennoksesi (paitsi canvas-työt), joten kukaan muu ei kuviasi näe. On myös mahdollista, että kuvagalleriasi ei tule myöskään pilvipalveluun, silloin tapaamme ja katsomme kuvat yhdessä studiollani. Mainitsethan minulle, jos kuvat pilvessä ei miellytä Sinua, hoidamme kaiken silloin kasvotusten. Säilytän siinä tapauksessa kuviasi kiintolevyillä, joten myöskään pilvessä niitä ei säilytetä.

Minulle tärkein prioriteetti työssäni on luottamus. En myöskään koskaan kerro kuka minulla on käynyt kuvissa taikka mainitse kuvattujen nimiä jakaessani niitä, ellei toisin pyydetä.

Minulla on käynyt tuomareita, julkisuuden henkilöitä, päiväkodin johtajia yms. 

Mutta jos haluat antaa arvokkaat kuvasi käyttööni, otan ne suurella ilolla ja jaan niitä suurella kunnioituksella kuvattaviani kohtaan.

Jos sinulla on mitään kysyttävää, kysythän rohkeasti, vastaan erittäin mieluusti.

Henriikka

kuvaajasi

henriikka@lumoamo.fi