UKK

Hei ihanuus, sinä joka harkitset kuvaukseen tulemista, tai lahjakortin ostamista rakkaallesi!

Tällä Sivulla vastaan useimmin kysyttyihin kysymyksiin Lumoamon boudoir-kuvauselämykseen liittyen. Toivon Sinun saavan apua täältä mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.  Mikä ikinä Sinua askarruttaa, älä epäröi kysyä!

Odotan viestiäsi henriikka@lumoamo.fi ja vastaan Sinulle ilomielin!

OTA YHTEYTTÄ

Sivuillasi on niin upeiden naisten kuvia, että epäilyttää voinko minä tulla kuvaukseen?

Kuulitteko Lumoamo perheen naiset! Olette ihan mielettömän upeita! Vaikka taidattekin jo tietää. Valtava kiitos kehuista kaikilta Lumoamon naisilta!! Ja vastaus kysymykseesi, Sinustakin saa aivan huikeita kuvia! Luotat vain minuun. Jokainen nainen sivuillani on aivan tavallinen ihminen, äiti, sisko, lapsi, mutta huikean upea sellainen. Kaikki me aletaan loistaa ja hehkua, kun ympäristö ja ilmapiiri ovat oikeanlaiset. Kun meidän potentiaali vapautetaan. Minä luon sen ilmapiirin, että Sinustakin saadaan ennennäkemättömän upeita kuvia! Luotat vain minuun, ihanuus!

Mikä on Lumoamon perhe?

Puhun kuvattavistani Lumoamon perheen naisista. Kuvaan naisellisuutta, joten vaikka sinulla olisi miesten vehkeet housussa, olet minulle Lumoamon perheen nainen. Kuvaan naisellisuutta, sillä olen siinä todella hyvä. Saan kunnian tutustua teihin kuvauselämyksen aikana, joten haluan kutsua Teidät Lumoamon perheeseen! Olette niin tärkeitä minulle. Luotatte minuun ja heittäytydytte. Haluan tarjota teille vain parasta, kuvauselämyksen, mutta myös kuvauksen jälkeenkin haluan muistaa Teitä ja toivon että tapaamme uudestaan. Vinkkinä, kun tulet kuvaukseen toisen ja kolmannen kerran, meno muuttuu leikkisämmäksi ja rennommaksi, sillä tunnemme jo toisemme hyvin, joten mikään ei jännitä Sinua!

Mitä boudoir tarkoittaa? Buduaari.

Boudoir on ranskaa ja tarkoittaa naisen huonetta, jossa pukeudutaan. Puhun usein Lumoamon kammarista, mikä tarkoittaa studiotani. Boudoir-sana on yleistynyt, siksi olen itsekin alkanut käyttää sitä, vaikkakin se on vaikea sanoa ja muistaa. Mutta lausukaamme se helposti buduaari. Minulle boudoir -kuvaus tarkoittaa kuvausta, jossa kuvattavalla on vähemmän vaatetta tai hän on täysin alasti, tämän naisellisuutta korostetaan tarkoin valituin asentojen avulla. Rakastan juurikin kuvata paljasta ihoa, sillä siinä valo ja varjo suorastaan tanssivat iholla. Ihon ja fyysisen paljauden lisäksi saan kuvata myös paljasta sieluasi. Olet heittäytynyt uskomattoman rohkealla tavalla ja minä näen sinut juuri sellaisena mitä olet, täydellisenä, ilman mitään kuoria. Sensuelleissa kuvissa voidaan paljastaa vähän enemmän, mutta juuri sinun toiveiden ja rajojesi mukaan. Korostan aina, että nämä kuvat ovat Sinua varten, joten niistä tehdään juuri Sinun unelmiesi kuvia!

Pidän kuvistasi, mutta en haluaisi kuvausta alasti tai alusvaatteissa. Voinko silti tulla kuvaukseen?

Ilman muuta voit tulla! Olen erikoistunut kuvaamaan juurikin naisia, joten totta kai voit ja osaan kuvata naisia niin vaatteet päällä kuin ilmankin! Farkut ja olkapäät paljastava paita on aivan mielettömän ihana yhdistelmä. Esimerkiksi Voimme ilman muuta kuvata samantyyppistä kuvaa myös vaatteet päällä. Kädenjälkeni tunnistaa aina. Voisimmeko kutsua sitä esim. Kauneus -kuvaukseksi, näitä minulla on säännöllisesti. Ja tärkeintä aina valokuvaukseen tullessa onkin valita kuvaaja kuvien ja kuvaajan persoonan perusteella. Jos luulet, että sinulla synkkaisi kanssani, olet löytänyt itsellesi kuvaajan! Siksi olen myös somessa avoin itsestäni, sekä blogissa (mikä starttaa huhtikuussa 2020!!) , sillä haluan että sinä opit tuntemaan minua jo ennen kuvausta.

Missä kuvaus tapahtuu?

Minulla on aivan hurmaava studio Vaajakoskella, jota kutsun Lumoamon kammariksi.

Pieni huone on ollut täydellinen tarpeisiini, jossa on yksi musta seinä, huikea ikkunalauta kauniilla maisemalla ja 100 vuotta vanha tausta, jolla tunnelma muuttuu taas aivan toisenlaiseksi. Elokuussa 2020 minulle tulee uusi studio, jossa puitteet ovat astetta hulppeammat, pukuhuoneineen ja keittiöineen, mutta siitä kerron lisää myöhemmin. Voin myös tulla kuvaamaan kotiisi omaan tuttuun ympäristöösi, mutta silloin veloitan siitä vähän extraa, sillä jokainen kuvauspaikka on aina otettava haltuun täysin, jotta kuvista tulee pyörryttävän ihania. Myös metsä on lempipaikkani kuvata! Vain mielikuvitus on rajana mitä voimme keksiä kuvauspaikaksi.

Käyn silloin tällöin myös kuvaamassa Kuopiossa  tai missä ikinä milloinkin liikun, niitä päiviä nostan kyllä nettisivuillani ja somessa.

Olen tosi ujo ja jo riisuutuminen jännittää kuvausta ajatellen.

KIITOS kysymyksestäsi! Tätä varmasti moni miettii ja tämä on niin tärkeää.

Kun tulet luokseni studiolle, kuvauselämys alkaa lasillisella Lumoamo kuohuvaa ja pienellä tutustumisella. Vaikkakin jo tässä vaiheessa olemme tutustuneet vähintään puhelimitse ja suunnitelleet unelmien kuvasi. Saat riisuutua täysin rauhassa, poistun tilasta kokonaan ja saat olla täysin rauhassa. Jos aloitamme alastonkuvilla, minulla on sinulle viltti johon voit kääriytyä riisuutumisen jälkeen ja saat pitää viltin niin pitkään kun olet valmis kuvaukseen.

Kannustan ja rohkaisen sinua läpi kuvauksen. Minulle sanotaankin aina, että ”ihan unohdin olevani alasti!”.

Haluaisin kuvauksen metsässä, mutta miten näkeekö siellä joku?

Minulla tiedossa todella rauhallisia kuvauspaikkoja, metsää, rantaa, peltoa, järveä jne. Joten tarkoitus on että olemme vain kahden kuvauksen aikana. Annan Sinulle aina rauhan riisuutua ja pukeutua rauhassa. Metsäkuvauksessa varaan sinulle vilttejä/aamutakin suojaksesi, joten etsimme kuvauspaikan, näytän sinulle asennon hyvin tarkasti, jolloin sinulla on vielä vaatteet päälläsi. Vasta kun kaikki on valmista kuvan ottamiseen, olet valmiina asennossa kuvauspaikalla, otan viltin päältäsi ja menen ottamaan kuvasi. Ja tuon viltin Sinulle heti kuvan ottamisen jälkeen.

Teen kaikkeni että sinun on hyvä ja turvallinen olla.

Voinko tuoda ystäväni mukaan kuvaukseen?

Ilman muuta voit tuoda. Yhden. Voit tuoda läheisesi mukaan henkiseksi tueksesi, jos koet että sellaista kaipaat. Ainoa ehtoni on että tämä henkilö on kannustavaa- ja positiivista energiaa täynnä ja hänkin saa sinut hehkumaan. Apukäsille löytyy myös aina käyttöä, ei hätää.

Haluaisin rohkeampia kuvia?

Lumoamon tyyli ja kuvat ovat kauniita, klassisia ja sensuelleja. Kuvaan paljaita rintoja, reisiä, pakaroita jne., mutta kriittisimmät kohdat peitämme asennoin ja rekvisiitan avulla. En kuvaa eroottisia kuvia.

Paljonko minun tulisi varata rahaa kuvaukseen? Mitä kuvaukseen kuuluu?

Keskimäärin kuvaukseen käytetään 600 €. Osa käyttää enemmän ja osa vähemmän.

Kuvauselämykseen kuuluu aina kuvauksen suunnittelu puhelimitse, kuvauselämys luonani studiollani ja koevedosgalleria, josta voit valita itsellesi x määrän kuvia. Riippuen minkä kuvauselämyksen olet valinnut. Kuvauselämykset sivuilla näet mitä paketteihin kuuluu.

Kuvauksen voi myös maksaa osissa. Saat valmiit kuvasi, kun koko lasku on maksettu.

Milloin minun tulisi varata kuvausaika?

Suosittelen varaamaan kuvauksen heti kun mahdollista, sillä minulla on noin 4 kuvauspäivää kuukaudessa ja 1-2 viikonloppupäivää tarjolla. Joten että saisit sinulle sopivan kuvauspäivän, suosittelen varaamaan kuvauksen heti, kun tiedät että haluat tulla kuvauselämykseen.

Kuvauksen jälkeen saat kuvatiedostot/kuvat noin 8 viikon kuluttua, joten jos sinulla on joku tietty päivä että haluat antaa kuvia esim lahjaksi, tämä kannattaa ottaa huomioon.

Asun Joensuussa, mutta haluan silti tulla luoksesi kuvaukseen.

Minulla on yhteistyökumppaneita kaupungissa, joten kerro toki mistä olet tulossa ja mitä toivot, voin järjestää Sinulle Lumoamo hinnoin hotellihuoneen visiitillesi, jotta vierailustasi tulee pidempi ja entistäkin ikimuistoisempi.

Miten valmistaudun kuvaukseen?

Yritän vastata tällä sivulla kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi, joten tämän sivun luettuasi tiedät jo paljon, mutta kun olet varannut kuvauksen luokseni, laitan sinulle kattavat ohjeet kuinka valmistautua kuvaukseen yksityiskohtaisesti.

Poistatko näppyjäni ja arpiani kuvista? Kuinka paljon käsittelet kuvia?

Käsittelen kuvia suhteellisen vähän, sillä mielestäni sinä et tarvitse käsittelyä. Rakennan kuvat jo kuvaustilanteessa kuunnellen toiveitasi mitä korostamme kuvissasi, joten lisään kuviin ainoastaan Lumoamo kosketuksen. Poistan finnejä, sillä ne eivät olet pysyviä. Arvet, mielestäni ne ovat kunniamerkkejä elämästä. Muistoja eletystä ja upeasta elämästä. Rakastan arpia ja niiden tarinoita. Kuvissa haluan juurikin näyttää sinulle kauniin kokonaisuuden mikä olet! Olet taideteos, nainen!!!

Kukaan ei ole koskaan saanut minusta hyviä kuvia, mutta haluan silti tulla luoksesi kuviin!

Minä saan Sinusta kauneimman kuvan mitä olet koskaan itsestäsi nähnyt! Tiedän sen. Olen kuullut tuon huolen lukemattomia kertoja. Olen onnistunut satoja kertoja. Valitset minut kuvieni ja persoonani takia, se luo minuun luottamuksen, että haluat minun kuviani!

Kuvauksissa tärkeintä on luottamus kuvattavan ja kuvaajan välillä. Rakennan luottamuksen sinuun pienin palasin heti ensi hetkestä, kun otat minuun yhteyden. Ja minä ohjaan sinua kuvauksissa millin tarkasti asentoihin, joissa näytät tyrmäävän upealta. Sinun ei tarvitse osata kuin kuunnella selkeitä ohjeitani. Asettelen hiuksesi, kätesi, pääsi, leukasi, olkapääsi, lantiosi, polvesi, varpaasi: koko kehon! Minä rakennan valokuvan sinusta. Huikean taideteoksen. Luon myös lämpimän, rakkaudentäyteisen ja turvallisen ilmapiirin, jossa sinun on hyvä olla ja jolloin hehkut ja loistat kuvissa. Luotat vain minuun! 

Kuvaatko miehiä?

Kuvaan naisellisuutta, eikä sukupuolella näin ollen ole väliä. Minusta naisellisuus kuuluu kaikille. Kuvaan sovitusti ja suosittelujen kautta miehiä, mutta tosiaan ainoastaan, jos Lumoamon perheen jäsen suosittelee minulle kuvattavaa miestä.

Käytätkö kuviani nettisivuillasi?

En koskaan ILMAN LUPAASI! Kuvat otetaan sinua varten ja ne ovat vain sinua varten. Joskus myös puolisoasi varten. Tietysti haluan näyttää myös sinun kuvasi koko maailmalle, sillä ovathan ne aivan häikäisevän kauniita, mutta SINÄ PÄÄTÄT.

Olen virkamies, ministeri, opettaja, julkisuuden henkilö, jos joku näkisi kuvani, urani voisi olla mennyttä. Voinko luottaa, että kuvat eivät koskaan joudu vääriin käsiin?

Minulla on käynyt paljon kuvattavana henkilöitä, joiden kuvat eivät tule koskaan nettiin heidän ammattiensa takia. Olen maailman paras pitämään salaisuuksia ja luottamussuhde kuvauksessa on tärkeintä.  Olen ainoa henkilö joka näkee kuvasi. Minä kuvaan sinut, käsittelen kuvasi ja valmistan valokuvasuurennoksesi (paitsi canvas-työt), joten kukaan muu ei kuviasi näe. On myös mahdollista, että kuvagalleriasi ei tule myöskään nettiin näkyviin, silloin tapaamme ja katsomme kuvat yhdessä studiollani. Mainitsethan minulle, jos kuvat pilvessä ei miellytä Sinua, hoidamme kaiken silloin kasvotusten. Säilytän kuvia kiintolevyillä, joten myöskään pilvessä niitä ei säilytetä.

Minulle tärkein prioriteetti työssäni on luottamus. En myöskään koskaan kerro kuka minulla on käynyt kuvissa taikka mainitse kuvattujen nimiä jakaessani niitä, ellei toisin pyydetä.

Minulla on käynyt tuomareita, julkisuuden henkilöitä, päiväkodin johtajia yms. ( Sanna Marin, arvon pääministerimme, Sinunkin kuvasi pysyvät tallessa aivan 100% jos saan kunnian kuvata sinua tämän Korona-kauden jälkeen!).

Mutta jos haluat antaa arvokkaat kuvasi käyttööni, otan ne suurella ilolla ja jaan niitä suurella kunnioituksella kuvattaviani kohtaan.

Jos sinulla on mitään kysyttävää, kysythän rohkeasti, vastaan erittäin mieluusti!

Henriikka

kuvaajasi

henriikka@lumoamo.fi