UKK

Hei ihanuus, sinä joka harkitset kuvaukseen tulemista, tai lahjakortin ostamista rakkaallesi.

Tällä Sivulla vastaan useimmin kysyttyihin kysymyksiin Lumoamon boudoir-kuvauselämykseen liittyen. Toivon Sinun saavan apua täältä mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.  Mikä ikinä Sinua askarruttaa, älä epäröi kysyä.

Odotan viestiäsi henriikka@lumoamo.fi ja vastaan Sinulle ilomielin.

OTA YHTEYTTÄ

Sivuillasi on niin upeiden naisten kuvia, että epäilyttää voinko minä tulla kuvaukseen?

Saan Sinusta lumoavan kauniita kuvia, tiedän sen! Saan Sinustakin ennen näkemättömän upeita kuvia! Luotat vain minuun.

Mikä on Lumoamon perhe?

Jumalattaret, ketkä ovat käyneet kuvauselämyksessä luonani, kuuluvat Lumoamo perheeseen. Tarjoan heille kuvauselämyksiä huokeampaan hintaan ensimmäisen kuvauken jälkeen.   

Mitä boudoir tarkoittaa? Buduaari.

Boudoir on ranskaa ja tarkoittaa naisen huonetta, jossa pukeudutaan. Puhun usein Lumoamon kammarista, mikä tarkoittaa studiotani. Boudoir-sana on yleistynyt, siksi olen itsekin alkanut käyttää sitä, vaikkakin se on vaikea sanoa ja muistaa. Mutta lausukaamme se helposti buduaari. Minulle boudoir -kuvaus tarkoittaa kuvausta, jossa kuvattavalla on vähemmän vaatetta tai hän on täysin alasti, tämän naisellisuutta korostetaan tarkoin valituin asentojen avulla. Rakastan juurikin kuvata paljasta ihoa, sillä siinä valo ja varjo suorastaan tanssivat iholla. Ihon ja fyysisen paljauden lisäksi saan kuvata myös paljasta sieluasi. Olet heittäytynyt uskomattoman rohkealla tavalla ja minä näen sinut juuri sellaisena mitä olet, täydellisenä, ilman mitään kuoria. Sensuelleissa kuvissa voidaan paljastaa vähän enemmän, mutta juuri sinun toiveiden ja rajojesi mukaan. Korostan aina, että nämä kuvat ovat Sinua varten, joten niistä tehdään juuri Sinun unelmiesi kuvia!

Pidän kuvistasi, mutta en haluaisi kuvausta alasti tai alusvaatteissa. Voinko silti tulla kuvaukseen?

Ilman muuta voit tulla! Olen erikoistunut kuvaamaan juurikin naisia, joten totta kai voit. Osaan kuvata naisia niin vaatteet päällä kuin ilmankin. Farkut ja olkapäät paljastava paita on aivan mielettömän ihana yhdistelmä. Esimerkiksi Voimme ilman muuta kuvata samantyyppistä kuvaa myös vaatteet päällä. Kädenjälkeni tunnistaa aina. Voisimmeko kutsua sitä esim. Kauneus -kuvaukseksi, näitä minulla on säännöllisesti. Ja tärkeintä aina valokuvaukseen tullessa onkin valita kuvaaja kuvien ja kuvaajan persoonan perusteella. Jos luulet, että sinulla synkkaisi kanssani, olet löytänyt itsellesi kuvaajan! Siksi olen myös somessa avoin itsestäni, sillä haluan että sinä opit tuntemaan minua jo ennen kuvausta.

Missä kuvaus tapahtuu?

Minulla on aivan ihastuttava studio Kuopion keskustassa, Vuorikatu. 21:ssä. Suuret ikkunat ja paljon tilaa. Sinulla on käytössä oma pukuhuone. Olemme kuvauspäivänä kahden, joten saat kaiken tilan heittäytyä feminiinisyyteesi. En malta odottaa että saan esitellä Sinulle ihastuttavan studioni.

Olen tosi ujo ja jo riisuutuuminen jännittää kuvausta ajatellen.

Kiitos kysymyksestäsi! Tätä varmasti moni miettii ja tämä on niin tärkeää.

Sinulla on käytössäsi oma pukuhuone, jossa saat täyden rauhan. Menemme täysin sinun tahdissasi, sinä olet päivän päähenkilö, tähti, joten sinun toiveesi toteutetaan. Kuvauselämykseen 2024 kuuluu tutustuminen studiolla ennen kuvauspäivää, minkä jälkeen tiedän jännityksen laantuvan tai jopa poistuvan. Olen nähnyt tämän lukuisia kertoja.

Kannustan ja rohkaisen sinua läpi kuvauksen. Minulle sanotaankin aina, että ”ihan unohdin olevani alasti!”.

Haluaisin kuvauksen metsässä, mutta miten näkeekö siellä joku?

Minulla tiedossa todella rauhallisia kuvauspaikkoja, metsää, rantaa, peltoa, järveä jne. Joten tarkoitus on että olemme vain kahden kuvauksen aikana. Annan Sinulle aina rauhan riisuutua ja pukeutua rauhassa. Metsäkuvauksessa varaan sinulle vilttejä/aamutakin suojaksesi, joten etsimme kuvauspaikan, näytän sinulle asennon hyvin tarkasti, jolloin sinulla on vielä vaatteet päälläsi. Vasta kun kaikki on valmista kuvan ottamiseen, olet valmiina asennossa kuvauspaikalla, otan viltin päältäsi ja menen ottamaan kuvasi. Ja tuon viltin Sinulle heti kuvan ottamisen jälkeen.

Teen kaikkeni että sinun on hyvä ja turvallinen olla.

Voinko tuoda ystäväni mukaan kuvaukseen?

Ilman muuta voit tuoda. Yhden. Voit tuoda läheisesi mukaan henkiseksi tueksesi, jos koet että sellaista kaipaat. Ainoa ehtoni on että tämä henkilö on kannustavaa- ja positiivista energiaa täynnä ja hänkin saa sinut hehkumaan. Apukäsille löytyy myös aina käyttöä, vaikka silkin heittelyyn.

Haluaisin rohkeampia kuvia?

Rohkeammatkin kuvat onnistuvat. Ensimmäisellä tapaamisella käymme läpi kaikki toiveesi ja suunnittelen valokuvasi keskustelujemme pohjalta. 

Paljonko minun tulisi varata rahaa kuvaukseen? Mitä kuvaukseen kuuluu?

2024 päivitetty

Boudoir kuvauselämysten hinnat alkavat 1 800 eurosta. Boudoir kuvauselämyksen varausmaksu on 800 €. Lähetän Sinulle kuvauselämyshinnaston, vinkkaat vai minne sen lähetän.

Teen myös kuvauselämyksiä nuorille, lapsille tai heille, ketkä toivovat valokuvansa vaatteet päällä. Itsestään upeiden valokuvien näkeminen on todella voimauttavaa ja itsetuntoa nostattavaa.

Kuvauksen voi myös maksaa osissa. Saat valmiit kuvasi, kun koko lasku on maksettu.

Milloin minun tulisi varata kuvausaika?

Välillä kuvauskalenteri on auki muutaman kuukauden eteenpäin, välillä pidemmältä aikajaksolta. Tällä hetkellä olen avannut varauskalenterin kesäkuun loppuun 2024.

Asun Joensuussa, mutta haluan silti tulla luoksesi kuvaukseen.

Luokseni usein tullaan ympäri Suomen. Vinkkaan sinulle parhaat majoituspaikat. Osaan paketeista kuuluu itseensä majoitus.

Miten valmistaudun kuvaukseen?

Yritän vastata tällä sivulla kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi, joten tämän sivun luettuasi tiedät jo paljon, mutta kun olet varannut kuvauksen luokseni, ohjeistan Sinut tarkasti kuinka valmistautua.

Poistatko näppyjäni ja arpiani kuvista? Kuinka paljon käsittelet kuvia?

Käsittelen kuvia suhteellisen vähän, sillä mielestäni sinä et tarvitse käsittelyä. Rakennan kuvat jo kuvaustilanteessa kuunnellen toiveitasi mitä korostamme kuvissasi, joten lisään kuviin ainoastaan Lumoamo kosketuksen. Poistan finnejä, sillä ne eivät olet pysyviä. Arvet ovat kunniamerkkejä elämästä. Muistoja eletystä ja upeasta elämästä. Rakastan arpia ja niiden tarinoita. Kuvissa haluan juurikin näyttää sinulle kauniin kokonaisuuden mikä olet!

Sinä olet taideteos!

Kukaan ei ole koskaan saanut minusta hyviä kuvia, mutta haluan silti tulla luoksesi kuviin!

Minä saan Sinusta kauneimman kuvan mitä olet koskaan itsestäsi nähnyt. Tiedän sen. Olen kuullut tuon huolen niin monia kertoja. Olen onnistunut satoja ja satoja kertoja. Valitset minut kuvieni ja persoonani takia, me teemme yhdessä ihanimmat valokuvat sinusta!

Kuvauksissa tärkeintä on luottamus kuvattavan ja kuvaajan välillä. Rakennan luottamuksen sinuun pienin palasin heti ensi hetkestä, kun otat minuun yhteyden. Ja minä ohjaan sinua kuvauksissa millin tarkasti asentoihin, joissa näytät tyrmäävän upealta. Sinun ei tarvitse osata kuin kuunnella selkeitä ohjeitani. Asettelen hiuksesi, kätesi, pääsi, leukasi, olkapääsi, lantiosi, polvesi, varpaasi: koko kehon. Minä rakennan valokuvan sinusta. Huikean taideteoksen. Luon myös lämpimän, rakkaudentäyteisen ja turvallisen ilmapiirin, jossa sinun on hyvä olla ja jolloin hehkut ja loistat kuvissa. Luotat vain minuun! 

Kuvaatko miehiä?

2021 olen alkanut kuvata myös miehiä, joten tervetuloa kaikki Lumoavat miehet, on myös teidän aikanne nähdä upeutenne.

Käytätkö kuviani nettisivuillasi?

En koskaan ILMAN LUPAASI. Kuvat otetaan sinua varten ja ne ovat vain sinua varten.  Tietysti haluan näyttää myös sinun kuvasi koko maailmalle, sillä ovathan ne aivan häikäisevän kauniita, mutta SINÄ PÄÄTÄT.

Olen virkamies, ministeri, opettaja, julkisuuden henkilö, jos joku näkisi kuvani, urani voisi olla mennyttä. Voinko luottaa, että kuvat eivät koskaan joudu vääriin käsiin?

Minulla on käynyt paljon kuvattavana henkilöitä, joiden kuvat eivät tule koskaan nettiin heidän ammattiensa takia. Olen maailman paras pitämään salaisuuksia ja luottamussuhde kuvauksessa on tärkeintä.  Olen ainoa henkilö joka näkee kuvasi. Minä kuvaan sinut, käsittelen kuvasi ja valmistan valokuvasuurennoksesi, joten kukaan muu ei kuviasi näe. On myös mahdollista. Katsomme kuvasi studiollani kuvauksen jälkeen, joten kuvat eivät välttämättä mene edes pilveen. Mainitsethan minulle, jos et halua kuviasi pilvipalveluihin, hoidamme kaiken silloin kasvotusten. 

Minulle tärkein prioriteetti työssäni on luottamus. En myöskään koskaan kerro kuka minulla on käynyt kuvissa taikka mainitse kuvattujen nimiä jakaessani niitä, ellei toisin pyydetä.

Minulla on käynyt tuomareita, julkisuuden henkilöitä, päiväkodin johtajia yms. 

Mutta jos haluat antaa arvokkaat kuvasi käyttööni, otan ne suurella ilolla ja jaan niitä suurella kunnioituksella kuvattaviani kohtaan.

Jos sinulla on mitään kysyttävää, kysythän rohkeasti, vastaan erittäin mieluusti.

Henriikka

kuvaajasi

henriikka@lumoamo.fi