Yleinen

Haluan nostaa Sinun itsetuntoasi kuvauselämyksen avulla

Minä haluan nostaa Sinun itsetuntoasi kuvauselämyksen avulla, auttaa Sinua rakastumaan itseesi. Rakkauden ja itsearvostuksen lisääntyessä elämänlaatusi parantuu huomattavasti!

Rakastan työni merkityksellisyyttä.

Se tunne, kun näytän kuvaamalleni lumoavalle naiselle hänen oman kuvansa, ja hän hurmaantuu, liikuttuu, ihastuu, mykistyy, rakastuu, havahtuu, herää omaan kauneuteensa. Näkee itsensä ehkä jopa ensimmäisen kerran kunnolla. Meillä on usein joku kuva päässä miltä meidän tulisi näyttää. Vertaamme itseämme johonkin mikä ei välttämättä ole edes todellista. Kaikki vertailu on täysin turhaa. Sinä olet ihmeellinen ja niin äärettömän kaunis NYT!

Kuvauselämyksen vaikutus

Kuvia katsoessa ensimmäistä kertaa, siinä hetkessä on jotain mieletöntä taikaa. Siksi katson kuvat aina Jumallattaren kanssa yhdessä. Itsensä näkeminen hehkuvan kauniina tekee usein ihmeitä ja vaikutus kantaa pitkälle. Usein se on askel kohti onnellisempaa elämää.

Minä olen nähnyt vaikutuksen niin monta kertaa. Maailmamme on hyvin pinnallinen, arvomme syntyy paljon ulkonäköön liittyvistä asioista, mikä on todella surullista. Tämä on yksi keino voimauttaa ja vahvistaa itseään.

Ennen kaikkea kuvauselämys on nähdyksi tulemista. Olet riittävä juuri nyt.

Olen kuullut lukemattomia kertoja miten paljon positiivisia vaikutuksia kuvauselämyksellä on ollut, miten valokuvat tuovat iloa kerta toisensa jälkeen.  Kuinka niihin palataan raskaina päivinä hakemaan voimaa. Se kertoo näiden kuvien voimasta.

Vuonna 2024 teemme urani ihmeellisimpiä kuvia!

Jos Sinulla on mitään kysyttävää kuvauselämykseen liittyen, otathan yhteyttä, Klikkaa tästä kohdasta. Vastaan erittäin mieluusti kaikkiin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiisi.Tai voit laittaa viestiä tai soittaa numeroon 044 333 3890.

Lumoamon kuvauselämys on investointi omaan hyvinvointiin.

Rakkaudella

Henriikka, kuvaajasi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähetä kommentti