Yleinen

Danielin kuvauskokemus Henriikan kuvattavana olemisesta

Henriikka oman alansa pioneeri sekä herkkä, mutta rautainen Boudoir-kuvauksen ammattilainen!

   

Kuvattavana tunsin olevani turvallisissa käsissä hänen kameransa alla ja sain sulaa ja kasvaa omaan miehiseen olemukseeni – tulla esille upeana itsenäni!

Henriikka saa energisyydellään sekä positiivisuudellaan kuvattavan tuntevan todella olevansa kotona omassa upeassa kehossaan. Kuvausseissoiden kautta löydät varmasti jotakin kuumaa, aistikasta, herkkää, haavoittuvaista tai eroottista itseäsi!

Jos kaipaat itsellesi upeita kuvia sekä vahvistusta omaan miehuuteesi tai naiseuteesi suosittelen Henriikkaa lämpimästi yhtenä Suomen osaavimmista Boudoir-kuvaajista.

Rakkaudella sekä lämmöllä kuvauksia muistellen, Daniel

 

 

Henriikan kynästä.

Kohtasimme sattumalta Danielin kanssa viime vuonna ja kun päädyttyämme kahvikupin äärelle jutustelemaan, ymmärsin ettei kohtaamisemme ollut sattumaa. Koin meillä molemmilla olevan taito ja halu auttaa sekä vahvistaa naisia, omilla tavoillamme. Niin luonnolliselta kohtaaminen hänen kanssaan tuntui Helsingissä, että kutsuin Danielin Keski-Suomeen omalle minilomalleni mökkimaisemiin mallikseni omaan kuvausprojektiini. Huhtikuinen luonto, mökki, jäinen järvi, sauna, kevätaurinko, tähtitaivas, metsä, hiljaisuus, rauha ja yksinäisyys. Yksin vietetyn vuorokauden jälkeen Danielin saapui vieraakseni ja toteutimme visioni kuvia luonnon äärellä nauttien elämän ihmeellisyydestä. Näissä omissa projekteissa on aivan ihana saada aina kokeilla päähän pälkähtäviä juttuja rauhassa, ilman paineita onnistumisesta, kuten tuolla kertaa vaniljajäätelön sulattaminen lämpimällä iholla. Danielin sivuilta saatatte löytää jonkun vaniljaisen kuvan. Eli tässä postauksessa tietenkin vain osa kuvista. Daniel toimii mies-seuralaisena sekä on seksuaalineuvoja.

Voit tutustua hänen toimintaansa täältä: Daniel Heal and Play.

Kiitos Daniel, kun luotit ja heittäydyit, oli suuri ilo kuvata!

 

Kiitos, kun luit. Lupaan laittaa lisää kuvia pian.

Henriikka

kuvaajasi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähetä kommentti