Yleinen
boudoir-kuvaus, boudoir, itsetunto, naiseus

Kuvissa voi olla päällä paljonkin vaatetta. Kuvauksiin otetaan aina ne lempparipaidat ja asut. Joskus myös lempi soitin tai pehmo.

Mitä on Boudoir -kuvaus ?

Boudoir-kuvauksessa otetaan kauniita sensuelleja kuvia Sinun upeasta kehostasi. Kuvissa korostetaan kuvattavan kauniita yksityiskohtia. Vaikka kuvissa oltaisiin alasti, yleensä sinulla on käsissäsi tai edessäsi aamutakki, peitto tai kangas suojaamassa intiimejä kohtia kehossasi. Koko kuvauksen menemme sinun tahdissasi.

 

Saako minusta hyviä kuvia?

Kyllä saa. Minä rakennan jokaisen valokuvan asennoilla, kuvakulmilla, rajauksilla ja studiossa olevan turvallisen ilmapiirin avulla. Minä hoidan kaiken puolestasi. Ohjaan sinua tarkasti, kädestä pitäen, asentoihin, joissa näytät aivan huikean ihanalta! Kuvissa näkyy kaikki se mitä kuvauspäivässäsi tapahtuu. Mitä tunnet ja koet. Siksi kuvat ovatkin aivan mieletön muisto, sillä niissä todella näet kuinka olet hehkunut tuona päivänä. Ja aika usein tuo rakkaudellinen hehku jää elämään sinuun kuvauselämyksen jälkeenkin. Kun vihdoin näet kauneutesi.

Itsetunto kohoaa boudoir-kuvauksessa.

yksityiskohdat, hyväksyntä, lempeys, boudoir

Olkapääkuvan nähdessään kuvattava kiljui ilosta ja innostuksesta, ”Onko minulla todella noin kaunis olkapää?”.

Boudoir -kuvauselämys on ikimuistoinen, itsetuntoa nostattava ja se tuo armollisuutta omaa kehoa kohtaan. Valokuvien avulla näet oikeasti kuinka kaunis olet! Kehopositiivisuus tarkoittaa minulle, että olet kaunis ja riittävä, riippumatta mistään ulkoisesta asiasta. Haluan tehdä juuri sinusta aivan mielettömän kaunista valokuvataidetta!  Jokainen ihminen on taideteos. Minä todella koen ja ja näen jokaisen ihmisen äärettömän kauniina. Suunnittelememme kuvat ennen kuvauspäivää. Tapaamme studiolla ja kerron sinulle ihan kaiken kuvauspäivään liittyvän. Näin mahdollinen jännityksesi katoaa kuvauspäivästä.

Itsetunto nousee kuvauksen avulla

Kuvaan boudoir-kuvia, koska haluan auttaa. Olen nähnyt koko elämäni kuinka ihmiset eivät usko tai tiedä olevansa kauniita, viehättäviä, ihastuttavia ja suorastaan lumoavia. Voin kuvaamisen avulla muuttaa heidän uskomuksiaan. Ajattelen todella jokaisen ihmisen olevan taideteos. Luonani ihmiset alkavat suorastaan loistamaan ja hehkumaan! Näen sen joka kerta.

Kuvauselämys

Valokuvauksessa tärkeintä on kuvaajan ja kuvattavan välinen luottamus. Kuvauselämyksen ajan olet minulle tärkeintä maailmassa, luon ilmapiirin, joka on turvallinen ja jossa sinun on hyvä olla. Olen tunneälykäs ihminen ja teen kaikkeni, että koet olosi rennoksi ja ihanaksi. Ohjeistan sinut millin tarkasti asentoihin, joissa näytät tyrmäävän kauniilta, mikä luo sinulle varmuuden, että minä osaan ja että minusta todella saa upeita kuvia! Haluan kuvauspäivän olevan sinun elämäsi parhaita päiviä. Ja usein kuulenkin sen olevan.

naisellisuus, hyväksyntä, lempeys, boudoir, lumoamo

Valitse juuri sinulle sopiva kuvaaja.

Olen kuvaustilanteessa rento, rauhallinen, lempeä ja läsnä. Annan koko ajan tarkat ohjeet mitä tapahtuu ja mitä sinun tarvitsee missäkin kohtaa tehdä, minne katsoa ja miten olla. Haluan tehdä kuvauselämyspäivästäsi yhden elämäsi ikimuistoisimman. Tärkeintä tässä matkassa on luottamus kuvaajaan. Olen sinulle läsnä ja luon Boudoir-kuvauselämykseen tunnelman, missä sinulla on hyvä ja turvallinen olla. Haluan antaa Sinulle tilaa, huomiota ja näyttää Sinulle kuinka mielettömän upea olet.  Rakennamme unelmiesi kuvat yhdessä, joten on todella tärkeää, että valitset itsellesi kuvaajan, kenen kanssa Sinulla on hyvä olla.

Boudoir, Buduaari sanan historia

Boudoir sanan historia on hyvin pitkä. 1700-luvulla se oli pienehkö huone, jossa naiset pukeutuivat, valmistautuivat tai tapasivat ystäviään.  Kuninkaallisilla boudoir tila saattoi olla talo, jossa oli useita huoneita. Ranskaksi bouder sana tarkoittaa mököttää, ja tuo rauhaisa tila oli myös paikka olla rauhassa. Tila, jossa sai olla rauhassa ja pukeutua kevyemmin, ilman tiukkoja ja epämukavia korsetteja.

 

Keho ja häpeä

Tunnemme paljon häpeää omaa kehoamme kohtaan, jopa tietämättämme. Meitä on arvosteltu ja haukuttu, usein nuo sanat muokkaavat tapaamme nähdä itsemme. Kuulen jatkuvasti kuinka kuvieni avulla kuvattava näkee itsensä uudessa valossa, kuinka ne kaikki ikävät sanat eivät olleetkaan totta.  ”Henriikka, lupaan etten koskaan enää hauku rintojani, nehän ovat kauniit!”

Itseään voi oppia rakastamaan, lempeillä teoilla ja sanoilla itseään kohtaan on suuri merkitys. Itsensä arvokkaaksi kokeminen on pitkä matka meille monille, mutta en tiedä tärkeämpää päämäärää tässä elämässä. Työssäni olen huomannut hyvin usein kuinka itsensä kauniina näkeminen tässä niin pinnallisessa maailmaa, jossa väkisinkin vertaamme itseämme muihin, vie itsensä arvostuksen aivan uudelle tasolle. Minun tavoitteeni työssäni on saada Sinut arvostamaan itseäsi. Uskon, että jokainen on oman elämänsä tärkein ihminen. Kun sinä voit hyvin, sinun ympärilläsi ihmiset voivat hyvin. Sinähän haluat antaa läheisillesi vain parasta, anna heille hyvinvoiva äiti, puoliso, ystävä, ihminen jne.  Itsensä arvostaminen ja kunnioittaminen voi alkaa hyvinkin Lumoamon Boudoir-kuvauselämyksestä luonani. Ja usein olen kuullut, että näin pääsi käymään!

 

 

lumoamo, boudoir, elämys

Minulle tärkeintä kuvauksessa on, että sinulla on hyvä olla!

Kuvauselämys lisää hyvinvointia

Kun sinä voit hyvin, ihmiset ympärilläsi voivat hyvin. On aika lopettaa syyllisyyden tunteminen, kun teet asioita sinua itseäsi varten. Sinä ansaitset vain parasta ja sinä olet tärkeintä maailmassa. Kauniita sanoja, helliä kosketuksia ja lempeitä katseita. Kun alat tehdä sitä itse, et hyväksy muunlaista kohtelua enää muiltakaan. Tee asioita mistä nautit, laula, lakkaa kynnet, maalaa huulet, käytä korkkareita/kumppareita, ihan mikä ikinä tekee sinut onnelliseksi. Lue runoja, tee runoja, tanssi, laula, ole oma itsesi.Yritä olla mittimättä muut miettivät. Tämä on elämän mittainen prosessi, tiedän. Mutta edetään pienin askelin, tässäkin asiassa.

 

Rakkaudella

Henriikka, kuvaajasi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähetä kommentti