Yleinen
boudoir-kuvaus, boudoir, itsetunto, naiseus

Kuvissa voi olla päällä paljonkin vaatetta. Kuvauksiin otetaan aina ne lempparipaidat ja asut. Joskus myös lempi soitin tai pehmo.

Mitä on Boudoir -kuvaus ?

Boudoir-kuvauksessa otetaan kauniita sensuelleja kuvia, joissa korostetaan kuvattavan kauniita yksityiskohtia. Vaikka kuvissa oltaisiin alasti, yleensä sinulla on käsissäsi tai edessäsi aamutakki tai peitto suojaamassa tiettyjä kohtia kehossasi. Koko kuvauksessa menemme sinun tahdissasi. Tärkeintä tässä matkassa on luottamus kuvaajaan. Tiedän kuinka tärkeää näissä kuvauksissa on nähdyksi ja kuulluksi tuleminen. Olen sinulle läsnä ja luon boudoir-kuvauselämykseen tunnelman, missä sinulla on hyvä ja turvallinen olla.

 

Saako minusta hyviä kuvia?

Kyllä saa. Minä rakennan jokaisen valokuvan asennoilla, kuvakulmilla, rajauksilla ja studiossa olevan turvallisen ilmapiirin avulla. Minä hoidan kaiken puolestasi. Ohjaan sinua tarkasti, kädestä pitäen, asentoihin, joissa näytät aivan huikean ihanalta! Kuvissa näkyy kaikki se mitä kuvauspäivässäsi tapahtuu. Mitä tunnet ja koet. Siksi kuvat ovatkin aivan mieletön muisto, sillä niissä todella näet kuinka olet hehkunut tuona päivänä. Ja aika usein tuo rakkaudellinen hehku jää elämään sinuun kuvauselämyksen jälkeenkin. Kun vihdoin näet kauneutesi.

Itsetunto kohoaa boudoir-kuvauksessa.

yksityiskohdat, hyväksyntä, lempeys, boudoir

Olkapääkuvan nähdessään kuvattava kiljui ilosta ja innostuksesta, ”Onko minulla todella noin kaunis olkapää?”.

Boudoir -kuvauselämys on ikimuistoinen, itsetuntoa nostattava ja se tuo armollisuutta omaa kehoa kohtaan. Valokuvien avulla näet oikeasti kuinka kaunis olet! Kehopositiivisuus tarkoittaa minulle, että olet kaunis ja riittävä, riippumatta mistään ulkoisesta asiasta. Haluan tehdä juuri sinusta aivan mielettömän kaunista valokuvataidetta!  Jokainen ihminen on taideteos. Minä todella koen ja ja näen jokaisen ihmisen äärettömän kauniina. Suunnittelememme kuvat ennen kuvauspäivää. Tapaamme studiolla ja kerron sinulle ihan kaiken kuvauspäivään liittyvän. Näin mahdollinen jännityksesi katoaa kuvauspäivästä.

 

 

 

Itsetunto nousee kuvauksen avulla

Kuvaan boudoir-kuvia, koska haluan auttaa. Olen nähnyt koko elämäni kuinka ihmiset eivät usko tai tiedä olevansa kauniita, viehättäviä, ihastuttavia ja suorastaan lumoavia. Voin kuvaamisen avulla muuttaa heidän uskomuksiaan. Ajattelen todella jokaisen ihmisen olevan taideteos. Luonani ihmiset alkavat suorastaan loistamaan ja hehkumaan! Näen sen joka kerta.

 

Kuvauselämys

Valokuvauksessa tärkeintä on kuvaajan ja kuvattavan välinen luottamus. Kuvauselämyksen ajan olet minulle tärkeintä maailmassa, luon ilmapiirin, joka on turvallinen ja jossa sinun on hyvä olla. Olen tunneälykäs ihminen ja teen kaikkeni, että koet olosi rennoksi ja ihanaksi. Ohjeistan sinut millin tarkasti asentoihin, joissa näytät tyrmäävän kauniilta, mikä luo sinulle varmuuden että minä osaan ja  että minusta todella saa upeita kuvia! Haluan kuvauspäivän olevan sinun elämäsi parhaita päiviä. Ja usein kuulenkin sen olevan.

 

naisellisuus, hyväksyntä, lempeys, boudoir, lumoamo

Valitse juuri sinulle sopiva kuvaaja.

Olen kuvaustilanteessa rento, empaattinen ja läsnä. Annan koko ajan tarkat ohjeet mitä tapahtuu ja mitä sinun tarvitsee missäkin kohtaa tehdä. Osan kanssa emme puhu paljoakaan ja osan kanssa enemmän. Sinä päätät. Hiljaisuus on välillä hyvästä. Joku sanoikin että kanssani on jopa meditatiivista olla, kun ohjaan ja opastan, he saavat vain olla ja nauttia. Haluan antaa Sinulle tilaa.  Minulle on kuulemma helppo kertoa mitä vain ja joskus jotkut haluavatkin kertoa minulle jotain, minkä haluavat minun tietävän.

Boudoir, Buduaari sanan historia

Boudoir sanan historia on hyvin pitkä. 1700-luvulla se oli pienehkö huone, jossa naiset pukeutuivat, valmistautuivat tai tapasivat ystäviään.  Kuninkaallisilla boudoir tila saattoi olla talo, jossa oli useita huoneita. Ranskaksi bouder sana tarkoittaa mököttää, ja tuo rauhaisa tila oli myös paikka olla rauhassa. Tila jossa sai olla rauhassa ja pukeutua kevyemmin, ilman tiukkoja ja epämukavia korsetteja.

 

Häpeä ja uhrautuminen. Keho.

Tunnemme paljon häpeää omaa kehoamme kohtaan, jopa tietämättämme. Meitä on arvosteltu, haukuttu, kohdeltu huonosti ja kaikki tuo ikävä jää elämään kehoomme ja mieleemme, jos emme hoida itseämme ja todista kaikkia noita ikävyyksiä vääriksi. Sinä voit oikeasti pysäyttää rasitteen joka on siirtynyt sukupolvilta seuraaville.

Sinä ansaitset tulla rakastetuksi ja tärkeintä olisi että sinä rakastaisit itseäsi. Itseään voi rakastaa, vaikka ei ulkokuortaan aina hyväksyisikään. Olemme oppineet uhrautumaan ja tekemään kaikkemme toisten eteen, mutta minusta on aika alkaa nostaa itseämme sinne minne kuulumme, elämämme tärkeimmäksi ihmiseksi. Itsensä arvostaminen ja kunnioittaminen voi alkaa hyvinkin boudoir-elämyksestä luonani. Ja usein olen kuullut, että näin pääsi käymään!

 

 

lumoamo, boudoir, elämys

Minulle tärkeintä kuvauksessa on, että sinulla on hyvä olla!

Kuvauselämys lisää hyvinvointia

Kun sinä voit hyvin, ihmiset ympärilläsi voivat hyvin. On aika lopettaa syyllisyyden tunteminen, kun teet asioita sinua itseäsi varten. Sinä ansaitset vain parasta ja sinä olet tärkeintä maailmassa. Kauniita sanoja, helliä kosketuksia ja lempeitä katseita. Kun alat tehdä sitä itse, et hyväksy muunlaista kohtelua enää muiltakaan. Tee asioita mistä nautit, laula, lakkaa kynnet, maalaa huulet, käytä korkkareita/kumppareita, ihan mikä ikinä tekee sinut onnelliseksi. Lue runoja, tanssi, kävele. Älä mieti mitä muut miettivät. Tämä on pitkä prosessi, tiedän. Mutta edetään pienin askelin, tässäkin asiassa.

 

Rakkaudella

Henriikka, kuvaajasi, Lumoamo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähetä kommentti